24.11.2020
klo
Mestarien Liiga
PSG – Leipzig: 1
Betsafe | 1.60
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: PSG vs RB Leipzig | 23.11.2020

Mestarien Liigan semifinalisti PSG hakee voittoa Leipzigista ryhmävaiheessa tiistaina 24.11.2020 klo 22 alkaen. PSG otti hyvän johdon aikaisemmassa pelissä, mutta otti pian rangaistuksen. Leipzig pääsi mukaan peliin, tasoitti pelin ja Emil Forsberg vei johtoon rangaistuspotkun myötä. Leipzig otti tällöin tärkeän voiton, mutta tiistain peli Pariisissa tulee olemaan huomattavasti hankalampi. Kummallakin joukkueella on useita loukkaantuneita sivussa, mutta PSG:ltä löytyy lahjakas hyökkääjätrio Di Maria-Mbappe-Neymar, jotka ovat käytettävissä tulevassa pelissä.

PSG

Tulevassa pelissä paljon on kiinni PSG:n pelaajista, joilla on hyvä lähtötilanne tulevaan peliin. Edelisessä pelissä tuli häviö Monacoa vastaan. Kyseisessä vieraspelissä Kylian Mbappe laukoi ottelun kaksi ensimmäistä maalia. Toisella puoliajalla pakka levisi ja PSG päästi läpi kolme maalia, vain 30 minuutissa. Joukkueesta löytyy vielä paljon potkua, vaikka edellinen peli epäonnistuikin osittain. Mestarien Liigassa PSG:ltä löytyy yksi voitto sekä kaksi häviötä.

Leipzig

Leipzigilla on myös ollut vaikeuksia. Takana on 1–1 päättynyt vieraspeli Eintracht Frankfurtia vastaan Bundelisgan puolella. Kotona Saksassaan Leipzig on neljäntenä viidellä voitolla, kahdella tasapelillä sekä yhdellä häviöllä. Mestarien Liigassa Leipzig otti kotivoiton PSG:tä sekä Basaksehiriä vastaan, mutta myös valtaisan 0–5 häviön vieraspelissä Manchester Unitedia vastaan. Onkin todennäköistä, ettei Leipzigilla ole tarpeeksi tasapainossa oleva joukkue, jotta se voisi voittaa PSG:n vieraspelissä, joka puolestaan lähtee ehdottomasti hakemaan voittoa tulevasta pelistä.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: PSG vs RB Leipzig | 23.11.2020

Lähtökohdat tulevaan otteluun

PSG:ltä puuttuu rivistöstään Idrissa Gana Gueye sekä Presnel Kimpembe, jotka saivat keltaiset kortit ja ovat vaihtopenkillä tulevassa pelissä. Positiivista on se, että Neymar on parantunut loukkaantumisensa jälkeen ja on mukana pelissä. Hänet nähtiin jo edellisessä pelissä Monacoa vastaan. Marquinhos sekä Leandro Parades lepäävät tulevan ottelun ajan. Ander Herrera tuskin pelaa. Loukkaantumisia löytyy myös Thilo Kehreriltä, Julian Draxlerilta, Mauro Icardilta, Marco Verrattilta sekä Juan Bernatilta. Kyseiset pelaajat eivät kuitenkaan kaikki ole aina mukana peleissä ja heille löytyy hyvät korvaavat pelaajat.

Leipzigiltä puuttuu joukostaan Nordi Mukiele, Lukas Klostermann, Marcel Halstenberg, Konrad Laimer sekä Fabrice Hartmann loukkaantumisten vuoksi. Hee-Chan Hwang on ulkona koronatartunnan vuoksi. PSG:llä onkin oivallinen tilanne tasoittaa tilannetta hyökkääjätrionsa ansiosta ja ottaa pisteet haltuun tulevasta pelistä.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

PSG: Keylor Navas, Alessandro Florenzi, Abdou Diallo, Marquinhos, Mitchel Bakker, Danilo Pereira, Leandro Daniel Paredes, Rafinha, Angel Di Maria, Kylian Mbappé & Neymar Júnior.

Leipzig: Peter Gulacsi, Willi Orban, Dayot Upamecano, Ibrahima Konate, Benjamin Henrichs, Amadou Haidara, Christopher Nkunku, Angelino, Marcel Sabitzer, Emil Forsberg & Yussuf Poulsen.

Vetovihje: PSG – Leipzig: 1 | 1.60 | Panos 1 yksikkö | Betsafe