11.12.2020
klo
Englannin Valioliiga
West Ham yli 4,5 kulmapotkua
Unibet | 1.95
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Leeds – West Ham | 11.12.2020

Leedsillä on takanaan vahvat suoritukset Arsenalia sekä Evertonia vastaan. Arsenal-peli päättyi 0–0 ja Evertoia vastaan 1–0. Näin ollen voisi ajatella, että Leedsillä on hyvät lähtökohdat peliin kotikentällään klo 22 alkaen. On kuitenkin tärkeää huomioida, ettei tilanne ole välttämättä aivan yhtä hyvä, kuin miltä näyttää. Takana on 3-1 häviö Chelseaa vastaan sekä iso loukkaantuminen. Keskuspuolustaja Robin Koch on ulkona pelistä. Myös Gaetano Berardi on loukkaantuneena ja puuttuu niin ikään. Kaiken kaikkiaan kolme puolustajaa puuttuu Leedsiltä. Tämä tekee ison loven joukkueeseen. Joukkue joutuu rakentamaan rivistöään uudestaan. Luke Ayling sekä Stuart Dallas astuvat kentälle uusiin saappaisiin.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Leeds – West Ham | 11.12.2020

West Ham

West Hamilla on takanaan ottelu Manchester Unitedia vastaan. Tätä ennen joukkue kykeni ottamaan kolme voittoa ja tätä jatkumoa odotettiin edelleen. West Ham onnistui johtamaan ottelua Manchesteria vastaan jopa 2–0 tilanteeseen saakka, mutta Manchester ei tätä hyväksynyt. Se tasoittikin ja lopulta päätti ottelun 3–2 lukemiin. Pelillisesti West Ham teki hyvän suorituksen, mutta lopulta voitto ei kuitenkaan saatu tuotua kotiin saakka. West Hamilta puuttuu niin ikään pelaajia. Michail Antonio sekä Andriy Yarmolenko ovat ulkona pelistä.

Tiedossa on jännittävä ja viihdyttävä peli, jossa nähdään varmasti monenlaisia tilanteita. Tiedossa on varmasti hyökkäyksiä puoleen ja toiseen sekä äkillisiä muutoksia ja tilanteita. Tähän peliin onkin järkevää lähteä veikkaamaan kulmapotkujen määrää. On odotettavaa, että West Ham laukoo yli 4,5 kulmapotkua. Edellisessä neljässä pelissä joukkueelle tuli yli kolme kulmapotkua. Leeds puolestaan liu’utti pallon yli kahdeksan kertaa rajaviivan yli ottelussa Chelseaa vastaan.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Leeds United: Meslier; Dallas, Ayling, Cooper, Alioski; Phillips; Raphinha, Klich, Rodrigo, Harrison; Bamford.

West Ham United: Fabianski; Balbuena, Ogbonna, Cresswell; Coufal, Rice, Soucek, Masuaku; Bowen, Haller, Benrahma.

Vetovihje: Leeds – West Ham: West Ham yli 4,5 kulmapotkua | 1.95 | Panos 1 yksikkö | Unibet