2.12.2020
klo
Mestarien Liiga
Ferencvaros – Barcelona: Yli 3 maalia
Mobius.bet | 2.0
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Ferencvaros – Barcelona | 2.12.2020

Mestarien Liigan pelit jatkuvat tänään klo 22 Ferencvarosin ja Barcelonan välisellä ottelulla. Unkarilainen Ferencvaros tekee kaikkensa, jotta se saisi otettu ensimmäisen Mestarien Liigan voittonsa. Vastaan asettuu Barcelona. Ferencvaros on pelannut suhteellisen hyvin, mutta vastustajat ovat kuitenkin päässeet joukkueen laukauksiin sekä hyökkäyksiin varsin helposti väliin. Samaa on odotettavissa myös illan pelissä. Barcelona voitti Camp Nou -stadionilla 5–1 lukemin ja tätä voidaan odottaa nähtävän myös tänään.

Ferencvaros

Ferencvaros on kaunistelematta yksi häntäpään joukkue Mestarien Liigassa tänä vuonna. Siitä huolimatta joukkueen pelit ovat olleet jännittävää seurattavaa. Koko joukkue ei jää puolustamaan, vaan tarjoutuviin tilaisuuksiin lähdetään hanakasti mukaan. Joukkueen motivaatio ja voitontahto on myös erinomaisen korkeita. Joukkue on onnistunut laukomaan kaikissa peleissään, myös Juventusia sekä Dynamo Kieviä vastaan. Yksikään peli ei ole päättynyt alle kolmeen maaliin ja se on erinomainen suoritus.

Barcelona

Barcelona puolestaan on jo valmiina pudotuspeleihin. Jotta Juventus pysyy pois ykköspaikalta, tulee Barcelonan voittaa illan peli. Tällä hetkellä Juventus on kolme pistettä takana. Illan joukkueesta varmasti puuttuu pelaajia, jotka lepuuttavat jalkojaan, mutta tarjolla on siltikin kova vastus. Messi on vaihtopenkillä niin ikään, mutta ilman häntäkin on kovaa menoa tiedossa. Loukkaantumiset silti varjostavat joukkuetta. Samuel Umtiti, Gerard Pique, Ronald Araujo sekä Clement Lenglet löytyvät loukkaantuneiden aitiosta.

Barcelonan peli on toiminut mainiosti, 4–0 voitto Dynamo Kievia sekä Osasunaa vastaan La Ligassa. Barcelona tekee varmasti maaleja myös Ferencvarosia vastaan. Vetoa voi lähteä tekemään maalien määrästä, joita nähdään mitä luultavasti yli kolme kappaletta. Vetoon mukaan voi ottaa AH:n, joka takaa rahat takaisin, jos maaleja syntyy tasan kolme kappaletta.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Ferencvaros – Barcelona | 2.12.2020

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Ferencvaros: Dénes Dibusz, Endre Botka, Abraham Frimpong, Miha Blažič, Adnan Kovačević, Marcel Heister, Oleksandr Zubkov, Somália, Dávid Sigér, Tokmac Nguen & Roko Baturina.

Barcelona: Marc Andre Ter Stegen, Sergino Dest, Sergio Busquets, Óscar Mingueza, Junior Firpo, Miralem Pjanic, Carles Aleñá, Francisco Trincão, Philippe Coutinho, Ousmane Dembélé & Martin Braithwaite.

Vetovihje: Ferencvaros – Barcelona: Yli 3 maalia | 2.0 | Panos 1 yksikkö | Mobius.bet