24.11.2020
klo
Mestarien Liiga
Dynamo Kiev – Barcelona: 1 AH +1
888sport | 1.70
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Dynamo Kiev vs Barcelona | 24.11.2020

Klo 22.00 tänään tiistaina 24.11. käydään useita Mestarien Liigan otteluita. Yksi niistä on Dynamo Kievin ja Barcelonan välillä. Dynamo Kiev toimii illan otteluisäntänä ja peli pelataan NSK Olimpijskyj -stadionilla. Vaikka taustalla olisi loukkaantumisia, asenneongelmia tai ongelmia kokoonpanon suhteen, lähtee Barcelona aina ennakkosuosikkina otteluun. Normaalisti pelit Barcelonaa vastaan ovat tiukkoja, ja nytkin takana on kolme voittoa. On kuitenkin hyvä huomioida seuraava seikka; kaksi voitoista on syntynyt kotipeleissä ja kolmas vieraspelissä loukkaantumisista kärsinyttä Juventusia vastaan. Barcelonalla oli ongelmia edellisellä kerralla Dynamo Kieviä vastaan ja tilanne voi hyvinkin olla sama myös nyt.

Dynamo Kiev

Dynamo Kiev ei ole tilastollisesti juuri menestynyt liigassa, sillä kolmesta edellisestä pelistä on jäänyt käteen vain yksi piste. Suoritus liigassa kaikin puolin on kuitenkin varteenotettava, kun huomioi pelaajamenetykset, joista joukkue on kärsinyt koronan takia. Dynamon pelit käynnistyivät 0–2 häviöllä Juventusia vastaan, jonka jälkeen se nappasi vieraspelissä pisteen Ferencvarosia vastaan. Seuraavassa pelissä pallo kulki huomattavasti paremmin, mutta sekin lopulta hävittiin 1–2 Barcelonaa vastaan. Huomioitava seikka on kuitenkin se, että Dynamolta puuttui jopa 13 pelaajaa joukkuestaan kyseisessä pelissä, kiitos koronan sekä loukkaantumisten. Siitä huolimatta joukkue onnistui laukomaan maalin ja se jos mikä on hieno asia!

Barcelona

Barcelonan ongelmat tuntuvat vain kasautuvan. Takana on 0–1 hävitty ottelu Atletico Madridia vastaan ja Barcelona onkin tipahtanut tilastoissa sijalle 12. Mestarien Liigassa Barcelona voitti tärkeän pelin Juventusia vastaan ja kotivoitot napattiin peleissä Ferencvarosia sekä Dynamo Kievia vastaan. Tällä hetkellä tilanne on vakaa Mestarien Liigassa. Jos joukkue onnistuu voittamaan illan pelin, olisi se valmiina pudotuspelejä varten. Joukkueella on kuitenkin ollut vaikeuksia edellisissä peleissä, joten joukkueen voitosta veikkaamista kannattaa punnita tarkkaan.

Barcelona ei ole voittanut yhtään viimeisimmistä vieraspeleistään. Joukkueen tähtipelaaja Leo Messi tuntuu luovuttaneen joukkueen suhteen ja tämä näkyy myös monien muiden pelaajien käytöksessä. Joukkueen eteen vielä kovastikin rehkivät pelaajat Sergio Busquets ja Gerard Piqué ovat loukkaantuneita ja heidän puuttuminen aiheuttaa ison loven rivistöön. Sergi Roberto puuttuu kuvioista kokonaan ja Piquén korvaaja Ronald Araujo on loukkaantuneena, kuten myös hyökkääjä Ansu Fati. Samuel Umtiti tuskin on joukossa mukana, hänen riesanaan ovat polviongelmat.

Dynamo Kieviltä uupuu niin ikään pelaajia. Oleksandr Tymchyk, Nazariy Rusyn ja Vladimir Kostevych puuttuvat loukkaantumisten myötä. Aivan samanlaista katoa kuitenkaan ei ole tiedossa, kuin vieraspelissä Barcelonaa vastaan. Barcelonalla on kova hinku saada pelinsä taas kulkemaan, mutta vastassa on tiukka vastus, joka ei hevillä luovuta.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Dynamo Kiev: Heorhiy Bushchan, Tomasz Kędziora, Illya Zabarnyi, Vitalij Mykolenko, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepelev, Denys Harmash, Mykola Shaparenko, Vitaliy Buyalskyi, Carlos de Pena & Vladyslav Supriaha.

Barcelona: Marc Andre Ter Stegen, Sergino Dest, Frankie De Jong, Clément Lenglet, Jorid Alba, Miralem Pjanic, Carles Alena, Antoine Griezmann, Philippe Coutinho, Pedri González & Leo Messi.

Vetovihje: Dynamo Kiev – Barcelona: 1 AH +1 | 1.70 | Panos 1 yksikkö | 888sport