2.12.2020
klo
Mestarien Liiga
Dortmund – Lazio: 1
LeoVegas | 1.64
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Dortmund – Lazio | 1.12.2020

Keskiviikkona 2.12.2020 klo 22.00 alkaen käynnistyy Mestarien Liigan ottelu Dortmundin ja Lazion välillä. Dortmund toimii illan otteluisäntänä vieraaksi saapuvalle Laziolle. Dortmund ja Lazio ovat molemmat kärkinimiä omissa lohkoissaan Mestarien Liigassa. Dortmund johtaa yhdellä pisteellä ja tarvitsee vain yhden pisteen päästäkseen eteenpäin. Lazio lähtee yhtälailla hakemaan voittoa. Joukkue tarvitsee kolme pistettä ollakseen suojaisilla vesillä. Kummallakin joukkueella on takanaan hävityt kotiottelut, mutta Dortmund lähtee peliin hienoisen paremmilla ennakko-odotuksilla.

Dortmund

Dortmundin suoritus Mestarien Liigassa on ollut varsin näyttävää. Peli Lazioa vastaan Roomassa hävittiin, mutta toisaalta peli Zenitiä vastaan voitettiin 2–0. Club Brüggea vastaan otettiin niin ikän 3–0 voitto. Erling Braut Halland laukoo tiheään tahtiin maaleja ja onkin tällä hetkellä yksi maailman kovaluokkaisimpia hyökkääjiä. Toisaalta peli Colognea vastaan hävittiin kotona luvuin 1–2. Dortmund hallitsi peliä mukavasti, mutta maalitalkoisiin ei kunnolla tuolloin päästy. Potentiaalia kuitenkin löytyy paljon ja sitä nähdään varmasti keskiviikon pelissä.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Dortmund – Lazio | 1.12.2020

Lazio

Lazion pelit niin ikään ovat sujuneet hienosti. Takana on kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Voitot on otettu kotipeleissä. Vieraspeleissä sen sijaan on ollut hiukan ongelmia. Esimerkiksi peli Club Brüggea vastaan päättyi 1–1. Serie A:ssa Lazio löytyy tilaston keskivaiheilta. Siellä kausi ei ole sujunut aivan samoin. Tämä ongelma voi kyteä juurikin puolustuspelissä. Joukkue on päästänyt omaan maaliin yhteensä 16 potkua, yhdeksän pelin aikana. Mestarien Liigassa tämä luku on keskimäärin yksi per peli.

Lähtökohdat keskiviikon peliin

Kummankin joukkueen loukkaantumistilanne on varsin hyvä. Dortmundilla Reinier Jesus on karanteenissa ja Marcel Schmerlzer on loukkaantuneena. Laziolla joukosta puuttuvat Luiz Felipe sekä Vedat Muriqi. Kummankin joukkueen hyökkäys toimii, mutta Dortmundia voidaan pitää silti väkevämpänä. Heillä on kasassa hyvät hyökkääjät sekä toimiva puolustus. Onkin oletettavaa, että Dortmund viimeistelee pelinsä hyvin ja ottaa pisteet kotiin.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Dortmund: Roman Buerki, Thomas Meunier, Manuel Akanji, Mats Hummels, Raphaël Guerreiro, Axel Witsel, Mahmoud Dahoud, Jadon Sancho, Marco Reus, Thorgan Hazard & Erling Braut Haaland.

Lazio: Pepe Reina, Patric, Wesley Hoedt, Francesco Acerbi, Manuel Lazzari, Marco Parolo, Lucas Leiva, Luis Alberto, Adam Marusic, Joaquin Correa & Ciro Immobile.

Vetovihje: Dortmund – Lazio: 1 | 1.64 | Panos 1 yksikkö | LeoVegas