28.11.2020
klo
Mestarien Liiga
Brighton – Liverpool: 2
Unibet | 1.64
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Brighton – Liverpool | 27.11.2020

Lauantaina 28.11. klo 14.30 päästään nauttimaan Mestarien Liigan meiningeistä Brightonin ja Liverpoolin välillä. Liverpoolin edellisessä ottelussa Atalantaa vastaan pelaajavaihdokset eivät toimineet kovin hyvin ja peli päättyikin häviöön 0–2. Fabinho ja Andy Robertson olivat sivussa ja korvaavat pelaajat Rhys Williams + Kostas Tsimikas eivät tietenkään pystyneet yltämään aivan samalle tasolle. Joukkueen pakka oli melko sekaisin ja Atalanta otti tästä kaiken ilon irti.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Brighton – Liverpool | 27.11.2020

Liverpool

Lauantain pelissä kuitenkin odotetaan nähtävän varsin erilainen Liverpool FC. Pelissä odotetaan nähtäväksi paljon samoja pelaajia kuin pelissä Leicesteria vastaan: Neco Wiliams, Joel Matip, Fabinho sekä Andy Robertson. Rivissä on ehkä pelaajia, kuten Neco, jotka ovat hiukan kyseenalaisia, mutta kokonaisuudessaan rivi näyttää varsin hyvältä. Lisäksi seuraavat pelaajat nähdään myös mukana mitä luultavimmin: Milner, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mane sekä Jota. Toisaalta nähdään, annetaanko Curtis Jonesille mahdollisuus päästä kentälle mukaan.

Joukkueessa on runsaasti loukkaantuneita pelaajia: Van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Thiago Alcantara, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, Xherdan Shaqiri sekä Jordan Henderson. Toisaalta vahvuutta löytyy läpi joukkueen ja näidenkin pelaajien puuttumisesta huolimatta kasaan saadaan varsin vahva rivistö. Lauantain pelissä nähdään joukkue, joka koostuu lähes täysin samoista pelaajista, kuin pelissä Leicesteria vastaan. Kyseinen peli päättyi 3–0 Liverpoolin eduksi, joka puhuu puolestaan joukkueen vahvuudesta.

Brighton

Liverpoolilla on ongelmia muun muassa loukkaantumisten muodossa, mutta vaikeuksia on nähtävillä myös pelin otteluisännällä. Brighton on varannut paljon toivoa Tariq Lampteyn varaan ja totta kai herra on ulkona pelistä. Aikaisemmin Liverpoolin riveissä pelannut Adam Lallana puolestaan on epävarma tulevassa ottelussa. Florin Andone, Jose Izquierdo ja Christian Walton puuttuvat tälläkin kertaa.

Liverpoolilla voisikin sanoa olevan hienoinen etumatka tulevaan peliin. Brighton uskoo ehkä hiukan liikaa itseensä ja peliinsä.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Brighton & Hove Albion: Ryan, White, Dunk, Webster, Veltman, Bissouma, Gross, March, Trossard, Welbeck ja Maupay

Liverpool: Alisson, N Williams, Matip, Fabinho, Robertson, Milner, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mane ja Jota

Vetovihje: Brighton – Liverpool: 2 | 1.64 | Panos 1 yksikkö | Unibet