25.11.2020
klo
Mestarien Liiga
Bayern Munich – Salzburg: 1 AH -2
Unibet | 1.93
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Bayern Munich – Salzburg | 25.11.2020

Klo 22.00 tänään keskiviikkona 25.11.2020 Mestarien Liigan pelit jatkuvat ja edessä on peli Bayern Munichin ja Salzburgin välillä. Jos Bayern Munich kykenee voittamaan illan pelin, takaa se pelien jatkumisen Mestarien Liigassa. Bayern Munich toimii illan otteluisäntänä. Edellisessä kohtaamisessa Itävallassa Bayern Munich vei ottelun 6–2 lukemilla ja tätä on odotettavissa myös tulevalta ottelulta. Bundesligan peleissä Bayern Munich menetti pisteensä ottelussa Werder Bremeniä vastaan ja tämä häviö lisää vain vettä myllyyn tulevassa pelissä.

Bayern Munich

Bayern Munichin kausi on kulkenut erinomaisesti niin Saksassa kuin ympäri Eurooppaa. Bundesligassa joukkue johtaa tilastoja yhden pisteen johdolla Dortmundissa. Kahdeksan pelin aikana Bayern Munich on saanut aikaiseksi huikeat 28 maalia. Mestarien Liigassa suoritus on ollut samalla tasolla. Takana on kolme voittoa sekä 12:3 maalisuhde. Maaleja on siis syntynyt keskimäärin neljä per ottelu.

Illan ottelu joudutaan pelaamaan ilman Joshua Kimmichia. Alphonso Davies. Lucas Hernandez sekä Tolisso ovat epävarmoja pelaajia. Toisaalta mukana on varmasti Robert Lewandowski, Kingsley Coman, Thomas Muller ja Leroy Sane, jotka ovat valmiina antamaan kaikkensa illan pelissä.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Mestarien Liiga: Bayern Munich – Salzburg | 25.11.2020

Salzburg

Salzburgin menestys tällä kaudella Mestarien Liigassa ei ole ollut aivan viime kauden tasolla. Toisaalta tämä ei ole ihme, sillä joukkue on myynyt useita pelaajia muihin joukkueisiin. Tällä kaudella Salzburg on saanut aikaiseksi tehtyä vain yhden pisteen. Tämä syntyi kotiottelussa Lokomotiv Moscowia vastaan. Vierasottelu Aletico Madridia vastaan päättyi 2–3 ja illan vastusta vastaan luvuin 2–6. Puolustuspeli on ollut tiukilla ja läpi on päässyt 11 maalia kolmessa Mestarien Liigan ottelussa.

Salzburg on jo muutenkin tiukilla illan vastusta vastaan, mutta pakkaan lisätään vielä Zlatko Junuzovic ja Malaya Okugawa, jotka hyvin oletettavasti puuttuvat tulevasta pelistä. Myös Patson Daka on ulkona loukkaantumisen vuoksi. Salzburgilta puuttuu useita tärkeitä hyökkääjiä ja puolustuspeli on jo valmiiksi hankaluuksissa. Kovalla joukkueella ja voittohalulla varustettu Bayern Munich voi ottaa illan ottelussa isonkin voiton niin halutessaan.

On oletettavaa, että Bayern Munich vie illan peli yli kahdella maalilla, mutta vetoon voi ottaa kuitenkin mukaan varmistuksen, jos maaleja syntyy vain kaksi. Tämä tapahtuu Asian Handicap -2 vedon avulla.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Bayern Munich: Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Niklas Süle, David Alaba, Bouna Sarr, Javi Martínez, Leon Goretzka, Leroy Sané, Thomas Müller, Serge Gnabry & Robert Lewandowski.

Salzburg: Cican Stanković, Rasmus Kristensen, André Ramalho, Maximilian Wöber, Andreas Ulmer, Enock Mwepu, Mohamed Kamara, Nicolas Seiwald, Mergim Berisha, Dominik Szoboszlai & Sékou Koïta.

Vetovihje: Bayern Munich – Salzburg: 1 AH -2 | 1.93 | Panos 1 yksikkö | Unibet