27.9.2021
klo
20.00
Allsvenskan
IFK Göteborg - Kalmar
Kalmar yli 4,5 kulmapotkua
Leovegas 2.00
Hävitty
ASETA VETO

IFK Göteborg - Kalmar

Kalmar

Kalmar lähtee tänään maanantaina 27.9.2021 klo 19 alkaen vierailemaan IFK Göteborgin luona. Kalmar johtaa kulmatilastoja AIKia sekä Halmstadia vastaan. Ennen HBK ottelua voitiin todeta, että Rydströmin johtama joukkue on yksi parhaimmista joukkueista pallon hallinnan suhteen ja tämän voisi sanoa edelleen pitävän paikkaansa. 

Kalmarin peli on ollut aivan eri tasolla verrattuna aikaan, kun Nanne Bergstrand toimi joukkueen päävalmentajana. Pallon hallinnan sekä syöttöpelin myötä joukkueelle syntyy yleensä paljon kulmapotkuja (keskimäärin 5,43 yhdessä pelissä). Kalmar kykenee usein johtamaan peliä ja tämän myötä syntyykin hyvin vähän puolustuspään kulmia (keskimäärin 3,69, joka on toiseksi vähiten DIFin johtaessa tilastoa). Joukkueella on ollut eniten kulmapotkuja koko liigassa, yhteensä 13/20 ottelussa. Tähän voidaan vielä lisätä fakta siitä, miten suurimmassa osassa peleissä kulmapotkujen määrä on kohonnut yli 4,5 kappaleeseen. Viimeisimmissä peleissä kulmapotkujen määrät ovat näyttäneet seuraavilta kyseisiä vastustajia vastaan: AIK 10, HBK 5, Degerfors 7, Elfsborg 7, Östersund 12 ja HBK 7. Joukkue tekee tasaisenvarmaa suoritusta riippumatta siitä, kuka on vastustajana.

IFK Göteborg

Illan otteluisännällä tilanne ei näytä aivan yhtä hyvälle ja heidän voikin sanoa kärsivän itseluottamuksen puutteesta. Joukkueen pelaajat eivät mielellään pyörittele palloa pitkään itsellään, vaan sitä tunnutaan syöttävän hiukan hätäisesti puoleen ja toiseen tämän tästä. Viime viikon kaksi peliä Tukholmassa päättyivät kokonaisuudessaan lukemin 1–6 ja jos joukkue ei saa pian pakkaa kasaan, voi edessä olla kamppailu liigan pohjalla. Joukkueen sisältä löytyy paljon potentiaalia, mutta jostain syystä sitä ei ole saatu tuotua esille itse otteluissa. Kalmarin ollessa vahvoilla liigassa, voidaan sen uskoa johtavan kamppailua illan pelissä, kun taas IFK Göteborgille puolestaan jää tehtävää puolustuspelin merkeissä. 

Lähtökohdat illan otteluun

Kuten jo edellä todettiin, ovat Kalmarin ottelut olleet varsin maalirikkaita. Illan pelin suhteen voi hyvin lähteä tekemään vedon siitä, miten Kalmar voittaa ottelun kulmapelin. IFK Göteborgin riveissä nähdään myös Aiesh, joka pelitavallaan luo monesti useampiakin kulmapotkutilanteita, joka taas edesauttaa vedon toteutumista. 

Vetovihje: Kalmar yli 4,5 kulmapotkua | 2.00 | LeoVegas, Expekt, Nordicbet & Betsson