20.11.2020
klo
LaLiga
Osasuna – Huesca: 1
888sport | 2.38
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | LaLiga: Osasuna vs Huesca | 20.11.

Perjantai-iltaa voi kuluttaa klo 22.00 alkaen LaLiga-pelin merkeissä. El Sadar -stadionilla Osasuna isännöi vieraaksi saapuvaa Huescaa, joka sijaitsee tällä hetkellä Espanjan LaLigan pistetaulukon viimeisenä. Merkit viittaavatkin siihen, että tilaston keskivaiheilla sijaitsevalle Osasunalle illan peliin voisi olla pieni etumatka. Osasuna on kuitenkin monilla mittareilla parempi joukkue kuin vastustajansa, esimerkkinä alkukokoonpano peliin. Osasunalla on ollut kiireinen aikataulu, paljon pelejä sekä hävittyjä otteluita. Nyt tarjolla on kuitenkin erinomainen tilaisuus päästä takaisin voittoputkeen kiinni.

Osasuna

Viime kaudella Osasuna nousi ensimmäistä kertaa LaLigaan. Ensimmäinen kausi sujuikin loistokkaasti. 38 pelattua ottelua sekä 52 kerättyä pistettä. Kausin päättyi sarjataulukossa paikalle kymmenen, vain neljän pisteen päähän Eurooppa Liigan peleistä. Meneillään olevasta kaudesta ei voi sanoa aivan samaa. Kahdeksan pelatun pelin jälkeen kasassa on vain 10 pistettä. Yksi iso vaikuttava tekijä voi olla aikataulutus, joka on ollut kiireinen Osasunan osalta. Osasuna on pelannut Bilbaoa, Atletico Madridia sekä Sevillaa vastaan viimeisimmissä peleisään. Kotiottelut ovat sujuneet hyvin ja niistä onkin syntynyt kaksi voittoa, neljän pelin aikana.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | LaLiga: Osasuna vs Huesca | 20.11.

Huesca

Huesca sijoittui Espanjan toiseksi korkeimman liigan, LaLiga2:n peleissä ykköspaikalle. Nousu korkeampaan liigaan ei ole kuitenkaan ollut helppo. Joukkue on ainut LaLigassa, joka ei ole vielä ottanut yhtään voittoa, yhdeksän pelin aikana. Kahdessa edellisessä vieraspelissä lukemat ovat päättyneet 1–4, kun Huesca on hävinnyt Real Madridille sekä Real Sociedadille. Kotipelit ovat sujuneet hiukan paremmin, Huesca onnistui laukomaan maalin ottelussa Atletico Madridia vastaan. Vieraspelit sen sijaan kaipaavat kipeästi parannusta. Edellisessä viidessä vieraspelissä Huesca on päästänyt läpi 10 potkua omaan maaliinsa. Keskimäärin kaksi päästettyä maalia per peli on korkea lukema.

Lähtökohdat illan otteluun

Osasunalla on rivistössään loukkaantumisia, jotka ovat Lucas Torron, Juan Manuel Perezin, Jonathan Callerin sekä Ezequiel Avilan kohdalla. Osasuna onkin jo pelannut useasti varapelaajillaan, joten uudesta tilanteesta ei ole kyse. Lähtökohdat Huescaa vastaan ovat erinomaiset. Huescalta puolestaan uupuu Antonio Valera sekä Cheick Doukoure, jotka ovat loukkaantuneita. Osasunan pelit ovat sujuneet erinomaisesti ja kyseessä on vieläpä kotipeli. Huesca puolestaan on menestynyt heikosti vieraspeleissä tällä kaudella. Osasuna lähtee illan peliin ennakkosuosikkina.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Osasuna: Sergio Herrera, Juan Cruz, David García, Unai Garcia, Facundo Roncaglia, Jony, Oier, Jon Moncayola, Rubén García, Ante Budimir ja Enric Gallego.

Huesca: Andres Fernandez, Pedro Lopez, Jorge Pulido, Dimitris Siovas, Javi Galán, David Ferreiro Quiroga, Mikel Rico, Pedro Mosquera, Borja Garcia, Sandro Ramirez ja Rafael Mir.

Vetovihje: Osasuna – Huesca: 1 | 2.38 | Panos 1 yksikkö | 888sport