23.12.2020
klo
La Liga
Real Madrid – Granada: 1 AH -1,5
888sport | 2.02
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | La Liga: Real Madrid – Granada | 23.12.2020

20.45 alkaen keskiviikkona 23.12.2020 päästään seuraamaan Real Madridin ja Granadan välistä ottelua, La Ligan merkeissä. Hallitseva mestari Real Madrid on löytänyt kultaisen keskitien ja takana on viisi selkeää voittoa. Joukkue lähtee hakemaan kuudetta perättäistä voittoaan, kun vastaan asettuu Granada. Granada on tilastoissa paikalla kuusi. Real Madrid lähtee ehdottomasti ennakkosuosikkina otteluun.

Real Madrid

Voittojensa ansiosta Real Madrid on kivunnut taulukossa paikalle kaksi. Voittoja heiltä löytyy yhtä paljon kuin Aletico Madridiltakin, joskin heillä on takanaan kaksi pelattua peliä vähemmän. Real Madridin muutama edellinen peli näyttää seuraavalta:

Sevilla 1 - 0

Atletico Madrid 2 - 0

Athletic Bilbao 3 – 1

Real Madridin tykitys jatkui myös pelissä Eibaria vastaan, jossa Karim Benzema, Lucas Vazquez ja Luka Modric pääsivät maalitalkoisiin. Kyseinen ottelu päättyi lukemin 3–1. Atletico Madrid löytyy liigan kärjestä sen ansiosta, että joukkue on tehnyt enemmän maaleja. Atletico Madrid on laukonut yhteensä 19 maalia, Real Madrid 11 kertaa.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | La Liga: Real Madrid – Granada | 23.12.2020

Granada

Granadan suoritukset edellisten viikkojen aikana ovat parantuneet. 1–3 lukemin hävityt ottelut Valladolidia ja Celta Vigoa vastaan on käännetty voitontahdoksi ja tämän jälkeen voitto otettiinkin Elcheä ja Betisiä vastaan. Myös Huesca voitettiin ja olikin tärkeää päihittää pistetaulukon häntäpään pitäjä. Samalla on kuitenkin hyvä huomata, että joukkueelta löytyy myös heikkouksia. Tästä kertoo esimerkiksi kolme päästettyä potkua maaliin Huescaa vastaan. Voitto Eclheä ja Betisiä vastaan eivät myöskään ole kovin suuria suorituksia.

Edellisessä pelissä Maxime Gonalons sai viidennen keltaisen korttinsa ja oli ulkona pelistä Real Madridia vastaan. Victor Diaz, Darwin Machis, Angel Montoro, Neyder Lozano ja Fede Vico löytyvät loukkaantuneiden aitiosta. Real Madrin on saamassa Eden Hazardin takaisin kentälle ja muuten rivistö on suhteellisen raoton. Pelaajat pelin alkuun voivat vaihtua, mutta voimaa ja taitoa löytyy läpi joukkueen, joten aloittava joukko on joka tapauksessa kova. Jos Real Madridin kova meno jatkuu, tulee se voittamaan illan ottelun enemmän kuin yhden maalin erolla.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Real Madrid: Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Raphael Varane, Sergio Ramos, Daniel Carvajal, Toni Kroos, Carlos Casemiro, Luka Modric, Marco Asensio, Lucas Vázquez & Karim Benzema.

Granada: Rui Silva, Dimitri Foulquier, Germán Sánchez, Domingos Duarte, Carlos Neva, Yangel Herrera, Yan Brice, Luis Milla, Antonio Puertas, Roberto Soldado & Kenedy.

Vetovihje: Real Madrid – Granada: 1 AH -1,5 | 2.02 | Panos 1 yksikkö | 888sport