31.12.2020
klo
La Liga
Osasuna – Alaves: Yli 2 maalia
Bethard | 1.78
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | La Liga: Osasuna – Alaves | 31.12.2020

Jos uuden vuoden vastaanotto sujuu lähinä kotoa käsin, voi illan vieton aloittaa vaikka klo 17.15 Espanjan La Ligan merkeissä, kun Osasuna isännöi ottelua Alavesia vastaan. Osasuna lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina ja kaiken kaikkiaan illan pelistä ei odoteta suurta maalijuhlaa. Kummallakin joukkueella hyökkäys toimii, mutta samalla maaleja on päästetty sisään puolin ja toisin.

Osasuna

Kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran El Sadar -stadionilla, Osasuna voitti ottelun lukein 4–2. Osasuna johti ottelua vahvasti ja sillä olikin käytössään kotietu. Tällä kaudella joukkueen suoritus on ollut tasaista ja maaleja on syntynyt, erityisesti kotona. Joukkue on päästänyt sisään 12 maalia yhteensä seitsemässä kotipelissään ja lukemat ovat samaa luokkaa myös vieraspeleissä. Joukkueen voittaminen ei ole yhtä hankalaa tällä kaudella, kuin mitä se oli viime kaudella. Kolme edellistä peliä ovat olleet varsin maalirikkaita, 2–3 Valladolidia, 1–3 Villarrealia ja 2–2 Elchea vastaan.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | La Liga: Osasuna – Alaves | 31.12.2020

Alaves

Alavesilla on takanaan onnistuneet pelit Barcelonaa vastaan, jossa joukkue kykeni tekemään maalin. Myös peli Real Madridia voitettiin lukemin 2–1. Tämän jälkeen maalinteon suhteen onkin ollut hiukan vaikeuksia, vaikka joukkueella on rivistössään tehokkaat hyökkääjät Deyverson, Joselu, Lucas Pérez ja John Guidetti. Viimeisimmässä pelissä päästiin jo hiukan parempaan vireeseen. Kotipelissä Eibaria vastaan joukkue muutti 0–1 tilanteen lopulta 2–1  voitoksi. Maalinteko näyttääkin lähteneen taas käyntiin.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Osasuna: Ruben Martinez, Juan Cruz, David García, Aridane Hernández, Nacho Vidal, Rubén García, Oier, Jon Moncayola, Roberto Torres Morales, Ante Budimir & Jonathan Calleri.

Alaves: Fernando Pacheco, Ximo Navarro, Victor Laguardia, Florian Lejeune, Ruben Duarte, Édgar Méndez, Jota Peleteiro, Tomas Pina, Luis Rioja, Deyverson & Joselu.

Vetovihje: Osasuna – Alaves: Yli 2 maalia | 1.78 | Panos 1 yksikkö | Bethard