14.12.2020
klo
La Liga
Celta Vigo – Cadiz: 1
Unibet | 1.71
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | La Liga: Celta Vigo – Cadiz | 14.12.2020

Klo 22 alkaen Celta Vigo lähtee hakemaan kolmatta voittoaan La Ligassa, kun vastaan asettuu liigan uutukainen Cadiz. 12 pelin jälkeen Celta Vigolla on taskussaan 13 pistettä, kun Cadizilta niitä löytyy 18. Toisaalta pelkkiä pisteitä ei kannata liikaa tuijottaa. Celta Vigolla on takanaan valmentajavaihdos ja voisikin sanoa, että joukkue on nyt aivan eri. Cadiz on edennyt liigassa hyvin, mutta riittääkö tämä tulevassa pelissä?

Celta Vigo

Celta Vigon kauden aloitus ei ole ollut paras mahdollinen ja tätä onkin seurannut uusi valmentaja. Eduardo Coudet on hypännyt Etelä-Afrikasta Eurooppaan ja takana on hyvää menestystä Afrikan puolella. Uuden valmentajan myötä joukkueen peli on muuttunut merkittävästi, painottaen huomattavasti enemmän hyökkäyspeliin. Uuden valmentajan myötä Celta Vigo on ottanut 2–4 voiton Sevillasta, 3-1 voiton Granadasta sekä kolmannen 2–0 voiton Athletic Bilbaosta.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | La Liga: Celta Vigo – Cadiz | 14.12.2020

Cadiz

Cadizin kausi on sujunut hyvin ja voittoja on otettu esimerkiksi Real Madridia sekä Barcelonaa vastaan. Vastoin perinteistä, Cadizin pelit vieraana ovat sujuneet paremmin kuin kotipelit. Vieraspeleissä on syntynyt neljä voittoa, yksi tasapeli ja yksi häviö, joka tuli Atletico Madridia vastaan. Edellisessä pelissä Cadiz voitti Barcelonan 2–1, jonka peli ei sujunut juuri ollenkaan. Cadiz taistelee kovalla voimalla ja kaikki pelaajat ryntäävät myös tehokkaasti puolustamaan. Mikään helppo peli ei kuitenkaan ole edessä, Celta Vigon hyökkäyspeli on varsin toimiva.

Illan pelissä Cadiz joutuu pärjäämään ilman Luismi Quezadaa, Jose Maria and Marcos Mauroa, jotka ovat loukkaantuneina. Juan Cala sekä Salvi Sanchez puolestaan ovat hyvin epävarmoja pelaajia tulevassa pelissä. Celta Vigolta puuttuu Jeison Murillo, joka joutui ulos kentältä sekä Sergio Alvarez, Kevin Vazquez ja David Junca, jotka ovat loukkaantuneita. Okay Yokuslu palaa takaisin kentälle. Celta Vigo on onnistunut laukomaan maaleja seitsemän kertaa uuden valmentajan Eduardo Coudetin myötä ja voittoa he lähtevät hakemaan tulevastakin pelistä.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Celta Vigo: Ruben Blanco, Lucas Olaza, Joseph Aidoo, Nestor Araujo, Hugo Mallo, Denis Suarez, Renato Tapia, Brais Méndez, Nolito, Santi Mina & Iago Aspas.

Cadiz: Jeremias Ledesma, Isaac Carcelen Valencia, Cala, Fali, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Álex Fernández, Jens Jønsson, Salvi Sánchez, Alvaro Negredo & Alberto Perea.

Vetovihje: Celta Vigo – Cadiz: 1 | 1.71 | Panos 1 yksikkö | Unibet