4.12.2020
klo
La Liga
Athletic Bilbao - Celta Vigo: Molemmat joukkueet tekevät maalin
888sport | 1.95
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | La Liga: Athletic Bilbao - Celta Vigo | 3.12.2020

Perjantai-iltaa huomenna 4.12.2020 voi viettää esimerkiksi klo 22 alkavan La Liga -ottelun merkeissä. Kentällä toisistaan mittaa ottavat Athletic Bilbao ja Celta Vigo. Tämän espanjalaisen liigaottelun isäntänä toimii Bilbao.

Kummankin joukkueen ensimmäisiä pelejä La Ligassa voisi kutsua hiukan hankalaksi, mutta joukkueiden pelit ovat viime aikoina rullanneet huomattavasti paremmin. Bilbaon pelit kotona ovat sujuneet erinomaisesti, kun vierspelit ovat olleet hankalampia. Näin ollen isännällä onkin pieni etumatka tulevassa ottelussa. Toisaalta Celta Vigolla on takanaan uusi valmentaja, joka voi aiheuttaa ongelmia.

Bilbao

Yhteensä kymmenen pelin jälkeen Bilbaolta löytyy kaiken kaikkiaan 13 pistettä. Yhdeksän näistä on saatu kotipeleistä. Joukkue laukoo keskimäärin kaksi maalia per peli ja heidän vastustustaan voisi kutsua väkeväksi. Omaan maaliin päätyy noin yksi potku per peli. Bilbao on onnistunut tekemään kuusi maalia, kahdessa edellisessä kotipelissään. Hyökkäyspeli toimii hyvin, mutta puolustuksessa voi olla ongelmia, sillä rivistöstä puuttuu kolme vahvaa pelaajaa. Nämä ovat Inigo Martinez, Ander Capa sekä Yuri Berchiche. Puolustuksen puuttuvien pelaajien korvaaminen voi olla hankalaa. Vaika Bilbao on pitänyt oman maalinsa hyvin puhtaana edellisessä peleissä, tarjoaa Celta Vigo varmasti kovan vastuksen, jonka myötä oman maalin pitäminen nollissa voi olla jopa mahdotonta.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | La Liga: Athletic Bilbao - Celta Vigo | 3.12.2020

Celta Vigo

Celta Vigon uusi valmentaja on nimeltään Eduardo Coudet. Hän on valmentanut joukkueita Etelä-Afrikassa ja on nyt siirtynyt ensimmäistä kertaa eurooppalaisen joukkueen pariin. Toisin kuin edellinen valmentaja, painottaa Coudet joukkueessa hyökkäystä. Paukut on siis siirretty puolustuslinjalta eteenpäin. Hyökkääjiä löytyy nyt yhteensä kolme kappaletta, pelin alusta loppuun saakka. Celta Vigon paikka liigassa on hiukan uhattuna ja Coudetin veto keskittyä hyökkäyspäähän on ollut rohkeaa. Peli Sevillaa vastaan päättyi häviöön luvuin 2–4 ja 3–1 kotivoittoon Granadaa vastaan. Sevilla on varsin vahva kotipeleissään, joten Celta Vigon maalit pelissä kyseistä joukkuetta vastaan ovat erinomaisia. Myös vahva voitto Granadaa vastaan kielii joukkueen potentiaalista.

Edellä mainitut viisi maalia ovat lähes kaikki maalit, joita Celta Vigo on laukonut 11 liigapelissään. Tulevassa pelissä joukkue joutuu pärjäämään ilman Okay Yokuslua, David Juncaa, Emre Coria, Kevin Vazquezia ja Sergio Alvarezia. Celta Vigon vahva joukkuee tulee taistelemaan ankarasti Bilbaoa vastaan ja onkin hyvin mahdollista, että Celta Vigo pääsee maalipuuhiin ahkerammin.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Athletic Bilbao: Unai Simón, Iñigo Lekue, Unai Núñez, Yeray Álvarez, Mikel Balenziaga, Mikel Vesga, Unai Vencedor, Alejandro Berenguer Remiro, Iker Muniain, Iñaki Williams & Asier Villalibre.

Celta Vigo: Ruben Blanco, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Jeison Murillo, Lucas Olaza, Brais Méndez, Renato Tapia, Denis Suarez, Nolito, Iago Aspas & Santi Mina.

Vetovihje: Athletic Bilbao - Celta Vigo: Molemmat joukkueet tekevät maalin | 1.95 | Panos 1 yksikkö | 888sport