16.11.2020
klo
La Liga 2
Gijon - Rayo Vallecano: 1 Asian hcp
888sport | 1.76
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | La Liga 2: Gijon vs Rayo Vallecano | 16.11.2020

El Molinón areenalla käydään maanantaina 16.11.2020 klo 22.00 alkaen La Liga 2 ottelu Gijonin ja Rayo Vallecanon välillä. Espanjan toisen divisioonan ottelua isännöi tällä kertaa Gijon, jolla on kovat tavoitteet päästä takaisin korkeampaan liigan. Toistaiseksi tämä tavoite on sujunut hyvin. Joukkue löytyy tilastoista kolmannelta sijalta, 6 pistettä korkeammalla kuin illan vastustaja Rayo Vallecano, joka sijoittuu 13. sijalle. Kummallakin joukkueella on takanaan hävitty ottelu, mutta todennäköisyydet näyttävät kuitenkin hyvältä illan isännälle. Gijon pelaa tunnetusti vahvaa peliä kotikentällään, kun taas Rayo Vallecano haparoi vierasotteluissa.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | La Liga 2: Gijon vs Rayo Vallecano | 16.11.2020

Gijon

Gijonin edellisessä ottelussa Mirandesia vastaan joukkue päästi läpi yhden maalin, eikä peli tuntunut käynnistyvän ollenkaan ottelun aikana. Vierasottelut ovat olleet isännälle vaihtelevasti sujuvia, niistä on poikinut kolme voittoa ja kolme häviötä. Kotipelit sen sijaan ovat sujuneet loistavasti, kuten on ollut myös edellisillä kausilla. Gijon on pystynyt tekemään maaleja kaikissa kotiotteluissaan. Joukkue hävisi Tenerifea vastaan, muuten voitot on saatu kotiin Logronesia, Gironaa, Ponferradinaa sekä Castellonia vastaan. Otteluissa on tehty seitsemän maalia ja päästetty sisään vain kaksi potkua.

Rayo Vallecano

Illan vieras Rayo Vallecano on myös vahvoilla kotipeleissään. Vieraspeleissä sen sijaan on ollut ongelmia, ja tämä onkin vienyt joukkueen tilastoissa puolivälin tietämille. Vierasotteluista peli Mallorcaa vastaan onnistuttiin voittamaan, mutta tämän jälkeen seurasi tasapeli Real Oviedoa vastaan sekä hävityt pelit Ponferradinaa, Tenerifea, Albacetea, sekä Lugoa vastaan. Kaikki hävittyjen pelien joukkueet ovat heikompia kuin illalla vastaan asettuva Gijon. Edellisessä pelissä Almeriaa vastaan Luis Advincula joutui ulos 27 peliminuutin jälkeen, aiheuttaen lisää harmaita hiuksia Rayo Vallecanolle. Almeria sai myös rangaistuksen, mutta onnistui silti voittamaan viimeisen minuutin maalinsa turvin.

Lähtökohdat illan otteluun

Gijon on selkeästi vahvempi joukkue tulevassa pelissä, erityisesti kun se pääsee pelaamaan kotikentällään. Rayo Vallecanolla on vaikeuksia vieraspeleissä ja taskusta löytyy monta hävittyä peiä. Ottelussa kannattaakin lähteä veikkaamaan Gijonin voittoa, Asian Hadicap vedolla.

Pelaajavalinnat

Gijon: Diego Marino, Saul Garcia, Guille Rosas, Borja Lopez, Jean-Sylvain Babin, Gaspar Campos, Pedro Diaz, Aitor Garcia, Jose Gragera, Uros Djurdjevic sekä Manu Garcia.

Rayo Vallecano: Stole Dimitrievski, Alejandro Catena, Emiliano Velazquez, Francisco Garcia, Mario Hernandez, Andres Martin, Isi Palazon, Santi Comesana, Jose Pozo, Oscar Trejo sekä Antonin Cortes.

Vetovihje: Gijon - Rayo Vallecano: 1 Asian handicap 0 | 1.76 | Panos 1 yksikkö | 888sport