18.11.2020
klo
Kansojen Liiga
Wales – Suomi: 1
Unikrn | 2.05
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Kansojen Liiga: Wales – Suomi | 18.11.2020

Kansojen Liiga jatkuu Suomen osalta ottelussa Walesia vastaan tänään keskiviikkona 18.11.2020 klo 21.45 alkaen.

Suomella on takanaan erittäin hyvä kausi! Ensin lippu EM-kisoihin ja tämän jälkeen voitto Ranskasta luvuin 2–0. Askel Kansojen Liigan A-luokkaan on otettu. Tämähän on kuin unta! Aikaisemmin Suomen pelaajien jalat ovat olleet melko raskaita, mutta tänä vuonna pelit ovat kulkeneet.

Tämänhetkinen pistetaulukko näyttää seuraavalta:

Wales 13 p

Suomi 12 p

Irlanti 2 p

Bulgaria 1 p

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Kansojen Liiga: Wales – Suomi | 18.11.2020

Wales valmiina otteluun

Walesilla on niin sanotusti kovat piipussa, katseissa siintää jo tulevat EM-kisat. Wales onnistui päihittämään joukkueet, kuten Slovakia sekä Unkari omassa lohkossaan. Kyseiset joukkueet pääsivät myös mukaan tuleviin EM-kisoihin Kansojen Liigan kautta, joten lohko on ollut kovatasoinen.

Walesilla on peliin tarjolla maukas aloittava 11 pelaajan joukko, josta löytyy pelaajia Englannin Valioliigasta saakka. Esimerkiksi Tottenhamin Gareth Bale on suoriutunut erinomaisesti ja on takaisin peleissä loukkaantumisensa jälkeen. Manchester Unitedin Daniel James, Bournemouthin David Brooks ja Liverpoolin Harry Wilson ovat niin ikään mukana.

Wilson joutui kentältä ulos edellisessä ottelussa Irlantia vastaan, joka päättyi Walesin eduksi 1–0. Juventuksen Aaron Ramsey sekä Swansea Cityn Ben Cabango ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa. Tilalle on kuitenkin saatu erinomaiset korvaajat; Tottenhamin uusi puolustaja Joe Rodon ja hänen joukkuekaverinsa Ben Davies. Lisäksi Chelsean Ethan Ampadu tulee paikkaamaan puuttuvia pelaajia.

Voisikin sanoa, että Walesin joukkueesta löytyy paljon potentiaalia.

Suomella edessä haastava peli

Suomen joukkueen on pakko voittaa Wales, jotta liigassa päästään eteenpäin. Tämä täytyy hoitaa ilman lahjakasta hyökkääjää Joel Pohjanpaloa (Leverkusen / Union Berlin), joka loukkaantui edellisessä pelissä sekä ilman joukkueen kapteenia Tim Sparvia (Larissa), joka on ulkona pelistä.

Vaikka Suomen joukkue on tehnyt erinomaista työtä, voi illan vastus Wales olla liian kova. Aikaisemmassa pelissä Helsingissä Wales voitti 1–0. Suomi ei onnistunut laukomaan maaleja. Walesin joukkueen Bale, Brooks, Wilson sekä James ovat kovassa vireessä ja tähän päälle lisätään vielä vahva puolustus.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Wales: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, Ampadu, Smith, Brooks, Bale, Moore ja James.

Suomi: Hradecky, Alho, Toivio, Arajuuri, Uronen, Lod, Schüller, Kamara, Taylor, Pukki ja Forss.

Vetovihje: Wales – Suomi: 1 | 2.05 | Panos 1 yksikkö | Unikrn