17.11.2020
klo
Kansojen Liiga
Ranska – Ruotsi: Yli 2,5 maalia
LeoVegas | 2.17
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Kansojen Liiga: Ranska vs Ruotsi | 17.11.2020

Ruotsi matkaa tänään tiistaina Ranskaan kohtaamaan isäntämaan Kansojen Liigan ottelun merkeissä. Peli käynnistyy klo 21.45 alkaen.

Ruotsalaiset sijoittuvat tällä hetkellä viimeiselle sijalle pistetaulukossa. Joukkue on laukonut vähemmän maaleja kuin Kroatia kolmannella paikalla.

1 Ranska 5 4 1 0 8-3 13

2 Portugali 5 3 1 1 9-2 10

3 Kroatia 5 1 0 4 7-13 3

4 Ruotsi 5 1 0 4 3-9 3

Ruotsin täytyy antaa kaikkensa illan ottelussa Ranskaa vastaan ja toivoa apua Portugalin ja Kroatian ottelusta. Tämä on ainoa keino pysyä nykyisessä liigassa. Oman pelinsä lisäksi ruotsalaiset vilkuilevat varmasti tarkkaan myös Portugalin sekä Kroatian välillä käytävää peliä.

On selvää, että Ruotsin on tehtävä maaleja illan pelissä. Hyökkäyspeli Kroatiaa vastaan edellisessä pelissä sujui oikein loistokkaasti ja takana onkin kolme erinomaisesti sujunutta puoliaikaa. Kulusevskin peli on rullannut hyvin, kuten myös Forsbergilla. Quason + Isaac eivät pelanneet minuuttiakaan edellisessä pelissä, mutta ovat mahdollisesti kentällä tänään. Ekdal on edelleen poissa pelistä ja kysymys kuuluukin, miten hänet korvataan.

Vaikka pelit ovat osittain sujuneetkin hyvin, löytyy parannettavaakin. Ruotsi on päästänyt palloja omaan maaliin jokaisessa Kansojen Liigan ottelussaan, joten puolustus kaipaisi kipeästi parannusta.

Ranskalla edessä rento peli

Ranska voi lähteä otteluun melko rauhallisin mielin. Pelaajavaihdoksia on hyvin luultavasti edessä, mutta tasoa pelaajista löytyy sen verran paljon, ettei tämän pitäisi tuottaa ongelmia. Ranska haluaa melko varmasti edetä EM-kisoihin, joten myös voitontahtoa siltä tulee löytymään. Erityisesti viime viikon ottelussa Suomea vastaan tapahtui valtaisa kömmähdys, jonka joukkue tahtoo varmasti paikata. Mbappe löytyy luultavasti kentältä illan pelissä, vaikka hän olikin sivussa pelissä Portugalia vastaan pienen loukkaantumisen vuoksi. Häntä tuskin nähdään kentällä täyttä 90 minuuttia, mutta ainakin osan ajasta.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Ranska: Lloris, Dubois, Varane, Lenglet, Digne, Mbappé, Sissoko, Pogba, Thuram, Griezmann sekä Giroud.

Ruotsi: Olsen, Lustig, VNL, Danielson, Bengtsson, Claesson, Olsson, Larsson, Forsberg, Kulusevski sekä Berg

Ruotsi taisteli hyvin Ranskaa vastaan ystävyysottelussa ja kykeni pyörittämään palloa myös omaan tahtiin. Maalien syntymiselle oli hyviä tilaisuuksia, samoin kuin ottelussa Portugalia vastaan. Ruotsalaisilla on edessään pieni pakko tehdä maaleja ja Ranska tuskin jää pelissä maalittomaksi. Edessä on luultavasti tapahtumarikas peli, jossa pallo liikkuu puolelta toiselle.

Vetovihje: Ranska – Ruotsi: Yli 2,5 maalia | 2.17 | Panos 1 yksikkö | LeoVegas