18.11.2020
klo
Kansojen Liiga
Bosnia-Herzegovina – Italia: 2 AH -1
Unibet | 1.61
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Kansojen Liiga: Bosnia-Herzegovina – Italia | 17.11.2020

Bosnia-Herzegovina ja Italia kohtaavat toisensa keskiviikkona 18.11. Kansojen Liigan ottelun merkeissä Sarajevossa klo 21.45 alkaen. Tällä hetkellä Italia johtaa lohkoa yhdellä pisteellä, joskin Alankomaat on aivan kannoilla. Alankomaat puolestaan tulee kohtaamaan Puolan, joka on yhden pisteen päässä vastustajastaan. Bosnia-Herzegovina on lohkossa tällä hetkellä viimeisenä, pistesaldona 2 pistettä. Pakka on täysin sekaisin ja takana on kaksi isoa hävittyä ottelua. Italia onkin ehdoton ennakkosuosikki peliin, jonka odotetaan ottavan voitto useiden maalien saattelemana.

Bosnia-Herzegovina

Bosnia-Herzegovinalla on pelissään tällä hetkellä paljon parannettavaa ja sitä löytyy sekä puolustuspelin että hyökkäyspelin puolelta. Edin Dzeko sai itselleen koronatartunnan ja on ulkona pelistä, mikä on iso menetys maalityöskentelyn kannalta. Toinen iso ongelma on joukkueen pelaajien peliminuutit omissa Euroopan liigoissaan. Vähäiset minuutit liigojen peleissä heijastuvat vahvasti myös Kansojen Liigan peleihin. Bosnia-Herzegovinan pelit lähtivät hyvin käyntiin Italiaa vastaan, mutta edellisessä kahdessa pelissä joukkue on päästänyt omaan maalin kolme laukausta samalla, kun se itse on onnistunut tekemään vain yhden maalin.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Kansojen Liiga: Bosnia-Herzegovina – Italia | 17.11.2020

Italia

Italia on selkeässä johdossa omassa lohkossaan kahdella voitolla sekä kolmella tasapelillä. Puolustus toimii erinomaisen hyvin, sillä omaan maaliin on päästetty vain kaksi potkua. Hyökkäyspeli ei ole sujunut aivan yhtä hyvin, mutta sekin on parantunut pelien mittaan. Edellisessä ystävyysottelussa Viroa vastaan Italia voitti luvuin 4–0. Toisessa ottelussaan Puolaa vastaan Italia onnistui voittamaan 2–0, joka oli siihen asti onnistunut päästämään omaan maalinsa vain 2 potkua. Pelissä Puolaa vastaan Italia laukoi yhteensä 7 potkua maalia kohden ja hallitsi palloa 60 prosenttia ajasta. Lähtökohdat tulevaan peliin ovat erittäin hyvät.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Bosnia-Herzegovina: Ibrahim Sehic, Sead Kolasinac, Sinisa Sanicanin, Dennis Hadzikadunic, Darko Todorovic, Rade Krunic, Miralem Pjanic, Gojko Cimirot, Amer Gojak, Armin Hodzic ja Edin Visca.

Italia: Gianluigi Donnarumma, Alessandro Florenzi, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Emerson, Nicolo Barella, Jorginho, Manuel Locatelli, Federico Bernardeschi, Andrea Belotti jaLorenzo Insigne.

Vetovihje: Bosnia-Herzegovina – Italia: 2 Asian handicap -1 | 1.61 | Panos 1 yksikkö | Unibet