9.11.2020
klo
Segunda División
Girona 1 Asian handicap 0
Bethard | 1.62
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet 9.11.- Girona vs Las Palmas

LaLiga2 jatkuu tänään klo 22.0 Gironan ja Las Palmasin välisessä ottelussa Montilivi-stadionilla Espanjassa. Joukkueiden välinen piste-ero on vain yhden pisteen ja Gironalta löytyy taskustaan yksi pelattu ottelu vähemmän kuin vastustajaltaan. Gironalla on hyvät lähtökohdat otteluun, edellisissä peleissä on syntynyt kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Vierasjoukkueet ovat saaneet illan isäntää vastaan pelatessaan poimittua vain yhden pisteen kolmessa edellisessä Gironan kotipelissä. Gironan pelit ovat sujuneet loistokkaasti kotikentillä, kun taas Las Palmasin otteet vieraana eivät ole sujuneet aivan yhtä hyvin. Lähtökohdat kotivoitolle illan ottelussa ovat hyvät.

Gironan kausi ei alkanut täysin ongelmitta, mutta toistaiseksi ongelmat on saatu hoidettua ja pelit rullaamaan. Girona on voittanut ottelunsa Castellonia sekä Cartagenaa vastaan, joita edelsivät kaksi tasapeliä peleissä Almeria sekä Zaragozaa vastaan. Ottelussa Zaragozaa vastaan Gironalla oli selkeä 2–0 johto, mutta vastustaja onnistui tasoittamaan tilanteen vain viidessä minuutissa, joka oli Gironan kannalta enemmän kuin valitettavaa. Kotipeli on kuitenkin toistaiseksi sujunut kahdella voitolla Real Oviedaa sekä Cartagenaa vastaan.

Ilmaiset jalkapallovihjeet 9.11.- Girona vs Las Palmas

Las Palmasin lähtökohdat otteluun

Las Palmasin historiasta löytyy mielenkiintoinen fakta useammalta sarjatasolta. Joukkueen kotipeli on ollut vuosien ajan todella tehokasta, mutta vieraspelit ovat laahanneet perässä jo pitkään. Kyseessä lienee jonkinlainen kotikentän taika, joka ei kuitenkaan ole yleisöstä riippuvaa, sillä sama kaava on jatkunut myös tänä vuonna tyhjien katsomoiden edessä. Viiden vieraspelin jälkeen Las Palmasilta ei löydy yhtään voittoa; peleistä kaksi hävittiin ja kolme päättyi tasapeliin.

Viime kaudella joukkueiden välinen peli samaisella Montilivin-stadionilla päättyi Las Palmasin osalta maalittomana, kun Girona vei ottelun 1–0 lukemin. Kahden vuoden takaisella kaudella joukkueiden välinen ottelu päättyi samoin Gironan voittoon. Näin ollen illan otteluun voikin lähteä veikkaamaan Gironan voittoa handicap 0. Jos historia toistaa itseään, päättyy peli Gironan voittoon.

Pelaajavalinnat pelin alkuun:

Girona: Juan Carlos, Jordi Calavera, Santiago Bueno, Bernardo, Antonio Luna, Edgar Barcenas, Gerard Gumbau, Aday, Nahuel Lautaro Bustos, Mamadou Sylla sekä Ramon Terrats.

Las Palmas: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Alejandro Suarez, Aythami Artiles, Dani Castellano, Roberto Gonzalez, Enzo Loiodice, Sergio Ruiz, Kirian Rodriguez, Sergio Ezequiel Araujo sekä Oscar Clemente.

Vetovihje: Girona 1 Asian handicap 0 | 1.62 | Bethard | Panos 1 yksikkö