11.1.2021
klo
FA Cup
Stockport – West Ham: 2 AH -1,5
Unibet | 1.75
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | FA Cup: Stockport – West Ham | 11.1.2021

Stockport ja West Ham kohtaavat toisensa FA Cupin merkeissä tänään maanantaina 11.1.2021 klo 22 alkaen.

West Hamilla on takanaan huikeat kymmenen lepopäivää sitten edellisen pelin. Illan pelin jälkeen edessä on taas melkoinen läjä vapaapäiviä, sillä seuraava peli on tiedossa vasta lauantaina. West Hamilla onkin erinomainen tilaisuus laittaa kasaan varsin vahva joukkue. Tällä kaudella joukkue ei ole taistellut liigan pohjamudissa, ja pelaajat voivatkin odottaa suhteellisen hyvää FA Cupin kevätkautta. Tämän pitäisi olla jotain, minkä joukkue kykenee hoitamaan.

West Hamin päävalmentaja Moyes antoi seuraavan kommentin aikaisemmassa lehdistötilaisuudessa: ”Meillä on kasassa hyvä läjä pelaajia, jotka lähtevät tulevaan peliin Stockportiin. Joukkueessa ei tulla näkemään pelkästään nuoria pelaajia.”

Haller ja Snodgrass olivat ulkona peleistä edellisellä kerralla, mutta vaihtopenkillä nähtiin kuitenkin Antonio, Yarmolenko ja Lanzini. Vaikka pelaajia kierrätettäisiinkin tulevaa peliä varten, on kasassa silti varmasti varsin näyttävä aloitusjoukko.

Mahdolliset pelaajat pelin alkuun:

Randolph, Coufal, Diop, Balbuena, Johnson, Noble, Rice, Yarmolenko, Lanzini, Fornals & Antonio

Ilmaiset jalkapallovihjeet | FA Cup: Stockport – West Ham | 11.1.2021

Stockport

Stockport kuuluu yleensä viidenteen divisioonaan. Neljäntenä taulukossa yhteensä 14 pisteellä on varsin hyvä suoritus. Tuleva peli West Hamia vastaan on tietenkin joukkueen kauden tärkein peli. Stockport lähtee taistelemaan paikasta neljän parhaan liigan joukkoon, josta se on ollut ulkona viimeiset kymmenen vuotta. Vaikka Stockport laittaisikin kaikki peliin, se ei välttämättä kuitenkaan riitä West Hamia vastaan. West Hamin pelit ovat sujuneet paremmin ja joukkueen keskinäinen toiminta on harmoonista. Stockportilla ei ole myöskään apunaan yleisöä, joka voisi kannustaa joukkueen läpi vaikean suorituksen. Stockportilla on edessään siis varsinainen haaste. West Hamin mahdollisuudet illan pelissä näyttävät varsin erinomaisilta ja joukkue todennäköisesti voittaa pelin vähintään kahdella maalilla.

Vetovihje: Stockport – West Ham: 2 AH -1,5 | 1.75 | Panos 1 yksikkö | Unibet