3.12.2020
klo
Eurooppa-liiga
Real Sociedad – Rijeka: 1
Unibet | 1.77
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Eurooppa-liiga: Real Sociedad – Rijeka | 2.12.2020

Eurooppa-liigan pelit jatkuvat Real Sociedadin ja Rijekan välillä torstaina 3.12. klo 22 alkaen. Real Sociedad pääsee nauttimaan kotipelin eduista ja lähteekin tulevaan otteluun ennakkosuosikkina kroatialaista Rijekaa vastaan. Real Sociedad on tilastoissa toisella paikalla, yhtä monella pisteellä kuin kolmantena oleva AZ Alkmaar. Napoli johtaa tilastoa yhdeksällä pisteellä. Rijeka on lohkossa viimeisenä, ilmaan yhtään pistettä. Joukkue on saanut aikaiseksi vain kaksi maalia kuluneella kaudella. Real Sociedad ja Rijeka kohtasivat viimeksi Kroatiassa, joka päättyi Real Sociedadin 1–0 voittoon. Tulevan ottelun myötä illan peli-isäntä lähtee jahtaamaan paikkaa lohkon kärjessä.

Real Sociedad

Real Sociedadin kausi on sujunut erinomaisesti. Tällä hetkellä takana on kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi häviö. Joukkueen vahvuutena on erityisesti puolustuspeli, sekä Espanjan että Euroopan liigassa. Real Sociedad johtaa espanjalaista La Ligaa 24 pisteellä, 11 pelin jälkeen. Omaan maaliin on päästetty pelkästään viisi potkua. Eurooppa-liigassa omaan verkkoon on päätynyt vain yksi laukaus, joka tuli kotiottelussa Napolia vastaan. Napoli vei kyseisen pelin 0–1. Muuten oma maali on pysynyt puhtaana, kahdesti AZ Alkmaaria vastaan ja yhdesti Rijekaa vastaan. Samaa on odotettavissa torstain pelissäkin.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Eurooppa-liiga: Real Sociedad – Rijeka | 2.12.2020

Rijeka

Rijekan suoritukset Euroopan puolella eivät koskaan ole olleet kovin vahvoja. Joukkue ei ole onnistunut tekemään maaleja yhdessäkään seitsemässä/yhdestätoista (7/11) Eurooppa-liigan pelissään sitten vuoden 2009. Kulunut kausi ei ole muuttanut suuntaa sen paremmaksi, joukkue on hävinnyt kaikki neljä peliään ja tehnyt yhteensä vain yhden maalin. Viimeisimmässä pelissä Napolia vastaan puolustuspeli toimi jo suhteellisen hyvin ja Rijeka pääsi myös itse tekemään hyökkäyksiä. Vahva puolustus teki pelistä haastavaa Napolille, vaikka se lopulta onnistuikin maalinteossa kaksi kertaa. Joukkue kaipaisi kipeästi parannusta myös hyökkäyspeliin, puolustuspelin lisäksi. Joukkueelta puuttuu kuitenkin tehokas hyökkääjä Milan Ristovski.

Real Sociedad pyörittelee pelaajia tulevaan otteluun, sillä se tarvitsee tehokkaan joukkueen tulevaan sunnuntain peliin La Ligassa. Valittiinpa mitkä tahansa pelaajat kentälle, on tarjolla varmasti tehokas joukkue, joka pystyy syöksymään läpi Rijekan puolustuksesta sekä estämään mahdolliset hyökkäykset.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Real Sociedad: Miguel Ángel Moyá, Joseba Zaldúa, Aritz Elustondo, Robin Le Normand, Nacho Monreal, Martín Zubimendi, Mikel Merino, Portu, Adnan Januzaj, Mikel Oyarzabal & Alexander Isak.

Rijeka: Ivan Nevistic, Ivan Tomecak, João Escoval, Darko Velkovski, Filip Braut, Hrvoje Smolcic, Robert Muric, Stjepan Loncar, Adam Gnezda Čerin, Daniel Štefulj & Sandro Kulenovic.

Vetovihje: Real Sociedad – Rijeka: 1 | 1.77 | Panos 1 yksikkö | Unibet