10.12.2020
klo
Eurooppa-liiga
Napoli – Real Sociedad: 1
888sport | 1.90
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Eurooppa-liiga: Napoli - Real Sociedad | 10.12.2020

Klo 19.55 alkaen tänään torstaina päästään nauttimaan jälleen jalkapallosta. Vuorossa on Eurooppa-liigan peli, lohko F:n joukkueiden Napolin sekä Real Sociedadin välillä. Kaksi parasta pääsevät eteenpäin pudotuspeleihin.

Tilasto näyttää seuraavalta ennen lohkovaiheen finaalipelejä:

1. Napoli - 10 pistettä

2. Real Sociedad - 8 pistettä

3. AZ Alkmaar - 8 pistettä

4. Rijeka - 1 pistettä

AZ Alkmaarin odotetaan päihittävän Rijekan Kroatiassa. Jos he vain haluavat, he varmasti pystyvät siihen. Tämä tarkoittaisi Real Sociedadin osalta sitä, että myös he tarvitsisivat voiton. Jos AZ Alkmaar ja Real Sociedad voittavat, tippuu Napoli ulos pudotuspeleistä. Toisaalta tilanne näyttää varsin suotuisalta Napolin suhteen ja sen voikin sanoa lähtevän tulevaan peliin hienoisena ennakkosuosikkina.  

Napoli

Napoli onnistui päihittämään Real Sociedadin 1–0 Espanjassa ja on tämän jälkeen voittanut pelit Rijekaa vastaan kahdesti. Napoli on myös pelannut tasapelin AZ Alkmaaria vastaan. Kahdessa edellisessä Serie A -pelissä Napoli on pelannut erinomaisesti ja voittanut kummatkin kuluneet pelit 2–0 Romaa sekä Crotonea vastaan.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Eurooppa-liiga: Napoli - Real Sociedad | 10.12.2020

Real Sociedad

Real Sociedad on saanut hyvän lähdön kauteensa ja pysyi Espanjan La Ligan kärjessä useita viikkoja. Sama meno ei kuitenkaan jatkunut pitkään. Joukkueen kokoonpano on kärsinyt pelaajien loukkaantumisesta ja pelituntumassa on ollut hakemista. Real Sociedadilla on takanaan maaliton tasapeli AZ Alkmaaria vastaan sekä 2–2 peli kotona Rijekaa vastaan. Viimeisimpänä oli maaliton peli Alavesia vastaan, jossa joukkueella oli yksi ylimääräinen pelaaja kentällä vastustajaan nähden.

Illan pelistä Real Sociedadilta puuttuu David Silva, maalitykki Mikel Oyarzabal sekä Jon Guridi. Herrat ovat päätyneet jäähyaition puolelle. Asier Illarramendi ja Luca Sangalli puolestaan ovat loukkaantuneita. Napolin joukkueesta puuttuu pelkästään Victor Osimhen, muuten joukkue on pysynyt kokonaisena. Real Sociedadin valmentaja Imanol Alguacil uskoo vahvasti joukkueen voittoon ja sitä he kuulemma pelistä lähtevät hakemaankin. On kuitenkin hyvä huomioida Real Sociedadin viime aikojen kömmellykset sekä Napolin nätisti kulkeva peli. Illan pelin voitto napsahtaa melko varmasti Napolille.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Napoli: Alex Meret, Faouzi Ghoulam, Kalidou Koulibaly, Nikola Maksimovic, Giovanni Di Lorenzo, Diego Demme, Tiemoue Bakayoko, Lorenzo Insigne, Piotr Zielinski, Matteo Politano & Dries Mertens.

Real Sociedad: Alex Remiro, Joseba Zaldua, Modibo Sagnan, Robin Le Normand, Nacho Monreal, Martin Zubimendi, Mikel Merino, Ander Barrenetxea, Cristian Portu, Adnan Januzaj & Alex Isaac.

Vetovihje: Napoli – Real Sociedad: 1 | 1.90 | Panos 1 yksikkö | 888sport