26.11.2020
klo
Eurooppa-liiga
Molde – Arsenal: 2
Mobius.bet | 1.63
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Eurooppa-liiga: Molde – Arsenal | 26.11.2020

19.55 pallo tipahtaa kentälle Norjassa Molden ja Arsenalin välisessä ottelussa. Arsenalilla on ollut paljon vaihtuvuutta joukkueessaan ja samaa on tiedossa myös illan pelissä. Toisaalta tämä ei ole paljon menoa haitannut ennenkään. 9–2 maaliero sekä kolme selkeää voittoa. Toisaalta tämä on tilanne, jota joukkueelta odotetaankin, kyseessä on melko helpot vastustajat kyseisessä lohkossa. Illan ottelun voiton myötä olisi tiedossa lohkovoitto. Arsenal tuskin lähtee liian kovalla paineella peliin mukaan.

Molde on voittanut kaksi peliä kolmesta ja sillä on hyvät mahdollisuudet illan vastustajaa vastaan. Tilastollisesti joukkueiden sijainnit näyttävät seuraavalta:

1 Arsenal 3 3 0 0 9-2 9

2 Molde 3 2 0 1 4-5 6

3 Rapid Vienna 3 1 0 2 5-6 3

4 Dundalk 3 0 0 3 4-9 0

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Eurooppa-liiga: Molde – Arsenal | 26.11.2020

Arsenal

Arnsenalin pelaajavalinnat pelin alussa tulevat olemaan mitä luultavimmin hyvin samankaltaiset, kuin muissakin peleissä. Cedric, Luiz, Mustafi, Maitland-Niles, Lacazette, Nelson, Nketiah sekä Pepe ovat hyvin todennäköisesti mukana pelissä. Kyseisten pelaajien menestys Mestarien Liigassa ei ole ollut ehkä korkeinta tasoa, mutta Norjan liigassa he ovat menestystä niittäneet. Mahdollinen pelimuodostelma alkuun:

Runarsson,

Cedri, Luiz, Mustafi, Maitland-Niles

Xhaka, Ceballos

Pepe, Willock, Nelson

Nketiah

Arsenalin joukkueesta uupuu Thomas Partey, Saka, Mohamed Elneny, Sead Kolasinac, Pablo Mari ja Gabriel Martinelli.

Molde

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Arsenal otti helpon voiton 4–1. Norjalaiset itseasiassa aloittivat pelin tehokkaasti, mutta pian ote katosi ja loppupeli menikin Arsenalin otteessa. Moldelta löytyy riveistään monia tehokkaita pelaajia. Linde sekä Eikrem saavat aikaan hyvää liikettä, mutta he yksistään Arsenalin joukkoa vastaan ovat tietenkin vaikeuksissa. Arsenalin joukkue on hyvin tasaväkinen ja vaikka monta pelaajaa on ulkona, se tuskin vaikuttaa joukkueen suoritukseen liiemmin.

Mahdolliset pelaajavalinnat pelin alkuun, Molde:

Linde, Wingo, Bjornbak, Gregersen, Risa, Hussain, Aursnes, Ellingsen, Eikrem, Brynhildsen ja James.

90 peliminuutin aikana voi tapahtua paljon, mutta odotettavasti peli tulee kuitenkin olemaan Arsenalin hallintaa. Arsenalilla on kuitenkin selkeästi vahvempi ja vakaampi joukkue sekä suhteellisen tasapainoinen tilanne lohkossa.

Vetovihje: Molde – Arsenal: 2 | 1.63 | Panos 1 yksikkö | Mobius.bet