26.11.2020
klo
Eurooppa-liiga
CFR Cluj – Roma: 2
Rabona Sports | 1.67
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Eurooppa-liiga: CFR Cluj – Roma | 26.11.2020

Klo 22 alkaen voidaan seurata Eurooppa-liigan ottelua CFR:n sekä Roman välillä. Ottelu käydään Romaniassa, jossa CFR saa vastaansa yhden kovimmista vastuksista. CFR ei voi juuri kehua tehokkaaksi kotiotteluissaan, sillä edellisistä kotipeleistä se on hävinnyt kaksi. Vieraspeli Italiassa Romaa vastaan päättyi puolestaan murskalukemin 5–0. Roma puolestaan on kovassa vireessä. Jos joukkue nappaa illan pelistä voiton, etenee se pudotuspeleihin. Tiukasta aikataulusta huolimatta Roma on selvinnyt ottelustaan toistaiseksi erinomaisesti ja sitä voidaan odottaa myös tämän päivän peliltä.

Roma

Edellisessä neljässä pelissään Roma on tehnyt yhteensä 13 maalia ja päästänyt omaan maaliinsa vain yhden potkun. Näiden neljän pelin aikana joukkueesta on puuttunut Edin Dzeko, joka on ollut ulkona koronatartunnan vuoksi. Nyt hän on kuitenkin saanut terveen paperit ja on mukana illan ottelussa. Paulo Fonseca on rakentanut toimivan joukkueen, joka on niittänyt menestystä myös Serie A:n puolella. Kyseisessä liigassa Roma on kolmannella sijalla, kolmen pisteen päässä Milanista. Eurooppa-liigassa Roma on voittanut TsSka Sofian sekä Young Boysit.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Eurooppa-liiga: CFR Cluj – Roma | 26.11.2020

CFR Cluj

CFR Cjujilla ei ollut mitään mahdollisuuksia Romaa vastaan, Italian Roomassa käydyssä ottelussa. Pallo päätyi verkkoon tasaiseen tahtiin Roman toimesta. Roma hallitsi pelissä palloa 67 % peliajasta ja kykeni laukomaan yhteensä 8 kertaa maalia kohden. Kyseessä oli CFR Clujille ensimmäinen iso tappio lohkossa. Edelliset pelit TsSka Sofia vastaan päättyi 2–0 ja tasapeliin Young Boysia vastaan. CFR Clujilla on kuitenkin ongelmia myös liigassa. Tällä hetkellä sijoitus on kolmantena, 6 pistettä listaykkösen FCSB:n perässä.

Turhautuminen näkyy myös Dan Petrescun käytöksessä, CFR:n valmentajassa. Kyseinen herra asteli kentältä pois ottelussa Romaa vastaan ja hänen kuultiin sanovan haluavan tauolle sekä kaipaavan lepoa. Illan ottelussa joukkue joutuu pärjäämään ilman Ciprian Deacia, puolustaja Syam Ben Youssefia sekä keskikentällä toimivaa Ovidiu Hobania. Kaikki kolme pelaajaa ovat sairastuneet koronaan.

Roman joukkueesta Marash Kumbulla, Federico Fazio ja Davide Santon ovat poissa pelistä. Roger Ibanez ja Gianluca Mancini ovat vielä epävarmoja. Tilalle on kuitenkin tarjolla hyvät varapelaajat ja kun Edin Dzeko saadaan vielä mukaan joukkoon, on soppa CFR Clujia varten melkoinen.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

CFR Cluj: Cristian Balgradean, Camora, Denis Ciobotariu, Cristian Manea, Mateo Susic, William Soares da Silva, Alexandru Chipciu, Catalin Itu, Damjan Djokovic, Gabriel Debeljuh & Mario Rondon.

Roma: Pau Lopez, Juan Jesus, Chris Smalling, Roger Ibanez, Bruno Peres, Amadou Diawara, Gonzalo Villar, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Henrikh Mkhitaryan & Edin Dzeko.

Vetovihje: CFR Cluj – Roma: 2 | 1.67 | Panos 1 yksikkö | Rabona Sports