13.1.2021
klo
Englannin Valioliiga
Fulham yli 3,5 kulmapotkua
Unibet | 1.80
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Tottenham – Fulham | 13.1.2021

Englannin Valioliiga on tällä hetkellä tasavertaisempi kuin ehkä koskaan. Yleensä kärjessä olevat joukkueet ovat kärsineet joitain tappioita ja loput joukkueet ovat saaneet kurottua välimatkaa kiinni. Toki Sheffield United ja West Brom eivät tähän joukkoon kuulu.

Ehkäpä historian kirjoissa on tapahtunut jonkinlainen muutos, joka on tarkalleen ottaen näkyvillä jalkapallokentillä. Hyvänä esimerkkinä toimii Fulham, joka päihitti Leicesterin lukemin 2–1 ja melkein myös Liverpool FC:n. Kyseinen ottelu kuitenkin päättyi tasapeliin 1–1. Takaa päin löytyy nyt kuitenkin useita otteluita, joissa altavastaaja onkin kyennyt yllättävän hyvään suoritukseen ja melkein napannut täydet pisteet itselleen.

Englannin Valioliigan joukkueet ovat tasavertaisempia ja lähempänä toisiaan kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Jos vedon tekijä kokee altavastaajan tilanteen suhteellisen hyväksi, voi ottelun vetoja lähteä tekemään kulmapotkujen määrästä.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Tottenham – Fulham | 13.1.2021

Illan ottelun lähtökohdat

Tottenhamin ja Fulhamin ottelua pääsee seuraaman klo 22.15 alkaen. Tottenham varaa varmasti paljon paukkuja Sonin sekä Kanen varaan. Päävalmentaja Mourinhon tyyliin kuuluu vahvaan puolustukseen nojaaminen.

Fulham varmasti lähtee otteluun myös hyvällä vireellä ja sillä onkin erinomaiset mahdollisuudet päästä laukomaan. Ennen kaikkea saamaan aikaan kulmapotkuja, yli 3,5 kappaletta. Kyseinen temppu on joukkueelta onnistunut neljässä edellisessä pelissä. Edellisessä Mestarien Liigan pelissä joukkue sai aikaan jopa kuusi kulmapotkua Southamptonia ja viimeisimpänä yhdeksän kulmapotkua Newcastlea vastaan. Liverpoolia vastaan kulmapotkuja syntyi kuusi kappaletta.

Kumpikin joukkue lähtee ilman uusia loukkaantumisia, Fulhamilla on koko joukkue käytettävissään.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Tottenham: Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon; Winks, Hojbjerg; Bergwijn, Ndombele, Son; Kane

Fulham: Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo; Cordova-Reid, Lemina, Reed, Anguissa, Robinson; Mitrovic, Lookman.

Vetovihje: Tottenham – Fulham: Fulham yli 3,5 kulmapotkua | 1.80 | Panos 1 yksikkö | Unibet