4.1.2021
klo
Englannin Valioliiga
Southampton – Liverpool: 2
Bethard | 1.66
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Southampton – Liverpool | 4.1.2021

Loppuvuoden joulupyhien ja uuden vuoden juhlien jälkeen arkeen paluu on edessä monella, mutta onneksi se tarkoittaa myös jalkapalloa kasvavissa määrin. Viikko lähteekin heti käyntiin Southamptonin ja Liverpoolin välisellä ottelulla klo 22 alkaen. Southampton toimii illan otteluisäntänä.

Liverpool

Liverpoolilla on takanaan kaksi tasapeliä ja asetelmat tulevaan peliin ovatkin mielenkiintoiset. Joukkueella on takanaan neljä kokonaista vapaapäivää, joka on varsin ruhtinaallinen lepopätkä. Tulevan illan ottelun jälkeen joukkueella tulee olemaan kahden viikon tauko Englannin Valioliigan peleistä. Tänä aikana edessä on vain yksi peli Englannin cupissa Aston Villaa vastaan, mutta kyseiseen peliin tuskin asetetaan sen isommin paukkuja. Liverpoolilla onkin erinomainen tilanne hyödyntää kentällä parhaita pelaajiaan, sillä edessä on runsaasti lepoa. Ehkäpä kentällä nähdään myös Thiago, tuskin täyttä peliaikaa, mutta ainakin kenkiään kokeilemassa.

Mahdolliset Liverpoolin pelaajat pelin alkuun

Alisson, Trent, Fabinho, Phillips, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Thiago, Salah, Firmino & Mane

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Southampton – Liverpool | 4.1.2021

Southampton

Southampton on saanut osakseen kehuja kauden aloituksensa suhteen. Joukkue on tällä hetkellä sijalla yhdeksän pistetaulukossa, joka on varsin tasaväkinen joukkueiden suhteen. Joukkueen pelit ovat kuitenkin sujuneet hiukan vaihdellen, joskin se on hyötynyt Ward-Prowsen taidokkudesta. Toisaalta yhden pelaajan varaan ei kannata liikaa kuitenkaan asettaa. Ings on kokenut loukkaantumisia eikä ole ehkä enää samanlaisessa iskussa kuin viime vuonna. Keskuspuolustaja Vestergaard on ollut tärkeä tekijä peleissä, mutta puuttuu illan pelistä. Myös McCarthy on ulkona, hänen kohdallaan vaikuttava tekijä on korona. Nathan Redmond on edelleen poissa pelistä.

Southamptonilla on takanaan 2–5 peli Spursia vastaan, 3–3 Chelseaa sekä 2–3 Manchester Unitedia vastaan. Southamptonia voisi kutsua hyväksi vastukseksi Liverpoolille. Illan peli on varmasti aaltoileva ja tilanteita syntyy luultavasti yhtälailla kummallekin joukkueelle. Liverpoolin pitäisi kuitenkin pystyä vetämään peliä taidokkaiden pelaajiensa ansiosta. Southamptonista ei ehkä voi puhua kärkijoukkueena, yhdeksäs sija pistetilastossa tällä hetkellä voisi hyvinkin kuvata joukkueen lopullista sijoitusta liigan loppuessa. Toisaalta ikinä ei voi tietää, mitä tapahtuu ja Southampton pystyy olemaan varsin kova vastus niin halutessaan. Liverpool lähtee peliin melko lailla täydet piipussa ja tavoitteena on tietenkin voitto. Vaikka takana onkin kaksi tasapeliä, oli joukkueen suoritus peleissä varsin hyvää. Southampton ei ole päästänyt omaan maaliin niin paljon potkuja, mutta puolustuksessa on kuitenkin parantamisen varaa.

Vetovihje: Southampton – Liverpool: 2 | 1.66 | Panos 1 yksikkö | Bethard