17.12.2020
klo
Englannin Valioliiga
Sheffield United - Man Utd: 2 AH -1
Betsafe | 1.78
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Sheffield United – Manchester United | 17.12.2020

Manchester United matkaa vierasotteluun tänään torstaina ja klo 22 alkaen vastaan asettuu Sheffield Utd. Manchesterin odotetaan ottavan helposti voiton, mutta miten käy?

Sheffield United

Illan otteluisäntä Sheffield United on ottanut itselleen vain yhden pisteen kuluneen Englannin Valioliigan kauden aikana. Edellinen peli Leicesteria vastaan sujui hiukan vaihtelevasti ja sitä seurannut peli Southamptonia vastaan hävittiin täysin, luvuin 3–0. Southampton hallitsi kyseistä ottelua täysin eikä Sheffieldillä ollut juuri mitään mahdollisuuksia. Sheffieldin suoritukset kaudella ovat olleet samaa luokkaa kuin WBA:llakin. Ongelmia löytyy sekä hyökkäyksen että puolustuksen puolelta. Suoritus on laskenut selkeästi viime kaudesta ja syitä voi olla monia. Yksi näistä on luultavasti se, että Sheffield kaipaa peleihinsä yleisön kannustusta, joka koronan seurauksena on jäänyt kokonaan pois.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Sheffield United – Manchester United | 17.12.2020

Manchester United

Manchester United on pyöritellyt pelaajia joukkueessaan läpi kauden. Manchesterin suoritus on ollut tasaisen varmaa, eikä ongelmia sen isommin ole syntynyt, vaikka pelaajia on ollut vaihtopenkillä loukkaantumisten ja sairastumisten takia. Manchester Derby -ottelussa peli Manchester Cityä vastaan päättyi 0–0. Jotta Manchester United pääsee takaisin kärkikahinoihin, tulee illan pelistä lunastaa täydet pisteet kotiin.

Sheffield Unitedin pakka on sen verran sekaisin, että Manchesterin oletetaan ottavan helppo voitto tulevassa pelissä. Sheffieldillä on myös tulevana lauantaina peli Brightonia vastaan, joka voi entisestään vähentää tärkeitä pelaajia tulevassa pelissä. Pelien väliin jää kuitenkin vain kaksi lepopäivää. Manchester United puolestaan lähtee hakemaan voittoa ja pisteitä kotiin, joka näkyy myös ehdottomassamme vetovihjeessä.

Mahdolliset Manchesterin pelaajat pelin alussa:

De Gea, Wan Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw, Matic, Pogba, Greenwood, Fernades, Rashford ja Martial

Vetovihje: Sheffield United - Manchester United: 2 AH -1 | 1.78 | Panos 1 yksikkö | Betsafe