29.12.2020
klo
Englannin Valioliiga
Wolverhampton yli 3,5 kulmapotkua
Unibet | 1.66
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Man Utd – Wolverhampton | 29.12.2020

Tiistai 29.12.2020 on varsinainen tehopäivä, sillä jalkapallon ystäville riittää seurattavaa Englannin Valioliigassa jopa viiden eri pelin verran! Yksi näistä peleistä käydään Manchester Unitedin sekä Wolverhampton Wanderersin välillä, klo 22 alkaen. Monien mielestä Manchester lähtee peliin ehdottomana ennakkosuosikkina, mutta sille annetaan ehkä jopa liikaa odotusarvoa.

Manchesterilla on takanaan varsin rankka peliputki. Illan ottelu tulee olemaan neljäs, vain kymmenen päivän aikana. Jalka painaa jo monella pelaajalla ja tämä varmasti näkyy myös illan pelissä. Kolmen selkeän voiton jälkeen Manchester joutui taipumaan Leicesteria vastaan viime lauantaina käydyssä pelissä 2–2 tasapeliin. Kyseinen tulos ei tietenkään ole huonoimmasta päästä ja joukkue rakensi peliä hienosti. Väsymys alkaa kuitenkin väistämättä näkymään ja se tulee yhä enemmän ja enemmän ilmi joukkueen muodossa. Linjat eivät pysy enää yhtä vahvasti ja jykevästi pystyssä. Manchesterilta puuttui Aaron Wan-Bissaka pelissä Leicesteria vastaan ja Victor Nilsson Lindelöf loukkaantui. Kummankin tilanne illan pelin suhteen on epävarma.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Man Utd – Wolverhampton | 29.12.2020

Wolverhampton

Raskailla jaloilla pelaavalle Manchesterille Wolverhampton voi osoittautua varsin kovaksi vastukseksi. Illan vieras on saanut pelinsä kulkemaan ja on hyvässä vireessä. Wolverhamptonilla on takanaan huonosti sujunut ja hävitty peli Burnelya vastaan, jonka jälkeen pakkaa saatiin taas kokoon kotipelissä Tottenhamia vastaan. Wolverhamptonin pelit kulkevat ja kentällä toimintaa aiheuttavat muun muassa Adama Traore sekä Fabio Silva. Wolverhamptonilla on erinomainen tilaisuus luoda hyökkäyksiä väsynyttä Manchesteria vastaan ja se tietää tämän itsekin.

Manchester United on luonut yli 3,5 kulmapotkua edellisissä yhdeksässä pelissään. Wolverhampton puolestaan on luonut yli 3,5 kulmapotkua edellisessä seitsemässä pelissään. Wolverhampton on luonut kulmapotkutilanteita yhteensä yheksän Tottenhamia vastaan, seitsemän Burnleya vastaan, viisi Chelseaa vastaan ja kuusi Anfieldia vastaan.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Manchester United: De Gea; Tuanzebe, Maguire, Bailly, Telles; Fred, McTominay; Greenwood, Fernandes, Rashford; Cavani

Wolverhampton Wanderers: Patricio; Semedo, Coady, Saiss, Ait Nouri; Neves, Moutinho; Traore, Podence, Neto; Silva

Vetovihje: Man Utd – Wolverhampton: Wolverhampton yli 3,5 kulmapotkua | 1.66 | Panos 1 yksikkö | Unibet