30.11.2020
klo
Englannin Valioliiga
Leicester – Fulham: Fulham yli 3,5 kulmapotkua
Unibet | 1.87
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Leicester City – Fulham | 30.11.2020

Uuden viikon voi käynnistää leppoisasti Englannin Valioliigan ottelulla klo 19.30 alkaen, jossa Leicester City ja Fulham kohtaavat toisensa. Fulham lähtee otteluun täynnä energiaa ja se on tehnyt hyvää työtä myös edellisissä otteluissaan, tilastojenkin kannalta katsottuna.

Pallon hallinta edellisissä peleissä, prosentteina peliajasta:

Fulham-Everton: 54-46.

West Ham-Fulham 53-47.

Kyseessä ei ole mikään turha uutukainen, vaan joukkue joka tietää, mitä tekee. Tavoitteena on ottaa voitto tulevasta illan ottelusta.

Fulhamin matka alkoi 2–0 voitolla WBA vastaan. Tämän jälkeen tuli 1–0 tappio West Hamia vastaan. Sitä ennen Evertonista otettiin 3-2 voitto. Pieniä vastoinkäymisiä, mutta nämä näytetään voittaneen toistaiseksi. Edessä on varmasti mielenkiintoinen ja jännittävä peli Leicesteria vastaan.

Leicester

Leicesterin edellinen ottelu Liverpoolia vastaan päättyi Liverpoolin voittoon. Tulevassa pelissä joukkueelta puuttuu huippupelaaja Wilfred Ndidi. Samoin keskuspuolustaja Caglar Soyuncu on ulkona pelistä. Timothy Castagne on epävarma pelaaja tulevassa pelissä.

Miten tätä peliä sitten kannattaa lähestyä? Vedonlyöntiä voi lähteä tekemään Fulhamille yli 3,5 kulmapotkulla, 1.87-kertoimella.

Fulhamilla pallo on karannut neljä kertaa kentän ulkopuolelle, viidessä edellisessä pelissä.

Leicester luottaa usein puolustukseensa ja pitkiin potkuihin. Kyseinen joukkue tarjoilee myös palloa usein rajaviivan ulkopuolelle.

Liverpool sekä Leeds kumpikin saivat aikaan 10 kulmapotkua Foxesia vastaan. Arsenalilla tämä luku oli 9 ja Aston Villalla 7.

Englannin Valioliigassa ainoastaan Wolves pystyi pitämään kulmat puhtaana.

Illan pelissä Fulham tarjoilee varmasti monenlaisia tilanteita sekä tarttuu tilaisuuksiin hanakasti. Toisaalta pelin vedonlyöntiä voi olla hankalaa lähteä tekemään maalien näkökulmasta. Sen sijaan kulmapotkut ovat tällä kertaa erinomainen vaihtoehto. Illan ottelun osapuolet huomioon ottaen, neljä kulmapotkua pitäisi olla todennäköistä.

Vetovihje: Leicester – Fulham: Fulham yli 3,5 kulmapotkua | 1.87 | Panos 1 yksikkö | Unibet