21.12.2020
klo
Englannin Valioliiga
West Ham yli 3,5 kulmapotkua
Nordicbet | 1.85
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Chelsea – West Ham | 21.12.2020

Hyvän putken jälkeen Chelsean pelit ovat kulkeneet hieman takkuillen kahden edellisen pelin suhteen. Ensiksi häviö loukkaantumisista kärsinyttä Evertonia vastaan ja tämän jälkeen toinen häviö Wolvesia vastaan, vaikka peliä johdettiin jo 1–0 lukemin. Kyseiset häviöt ovat herättäneet ihmetystä ja Chelsean päävalmentaja onkin kommentoinut väsymyksen olevan näkyvissä. Hakimi ja Hudson-Odoi saadaan luultavasti takaisin kentälle, mutta muiden jalat painavat jo melko lailla.

Chelsean peli on yleensä hyvin toimivaa eikä vastustajalle anneta paljoa saumaa. Chelsean pelityyli on varsin hyökkäyspainotteista. Chelsea on kohdannut seuraavat määrät kulmapotkuja menneissä otteluissa:

5 vs. Wolves.

6 vs. Everton.

4 vs. Leeds

3 vs. Tottenham

7 vs. Newcastle

7 vs. Sheffield United

3 vs. Burnley

9 vs. Man United

2 vs. Southampton

5 vs. Palace

3 vs. WBA

11 vs. Pool

4 vs. Brighton

Vain neljässä pelissä vastustaja on saanut vähemmän kuin neljä kulmapotkua. Kolmessa näistä kulmapotkuja syntyi yhteensä kolme kappaletta.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Englannin Valioliiga: Chelsea – West Ham | 21.12.2020

West Ham

West Hamin kausi Englannin Valioliigassa on sujunut varsin hyvin. Joukkue sijoittuu pistetaulukossa puolen välin paremmalle puolelle. Joukkueen peli painottuu vahvoihin hyökkääjiin, kuten Haller tai Antonio. Joukkue on sijalla seitsemän, kun lasketaan kaikki liigassa syntyneet tasapelit 90 peliminuutilla. West Ham on ylittänyt 3,5 kulmapotkun rajan yhteensä 13 liigapelissä.

Illan klo 22 alkavassa ottelussa pelin osapuolet saattavatkin olla huomattavasti tasapuolisemmat, kuin monet antavat olettaa. Jos West Hamin peli ei muutu pelkästään puolustuspeliksi, on joukkueella hyvät mahdollisuudet saada peli rajaviivan yli. Peli on West Hamille vieraspeli, johon joukkue on varmasti valmistautunut. Kyseessä on tuskin peli, jossa joukkue vain tyytyy puolustamaan, vaan myös hyökkäyksiä lähdetään tehokkaasti rakentamaan.

Kulmapotkutaktiikkaa suositeltiin myös muun muassa Mestarien Liigan otteluun Chelsean ja Rennesin välillä joissakin vihjeissä. Vihje osoittautui toimivaksi ja kulmapotkujen määrä ylittyi moninkertaisesti. Aivan samoja lukemia ei välttämättä ole tiedossa tänään, mutta West Hamilla on kuitenkin erinomaiset mahdollisuudet saada ainakin neljä kulmapotkua. West Hamia heikommatkin joukkueet ovat siihen kyenneet, joten yhtä hyvää tai parempaa suoritusta odotetaan illan vierasjoukkueelta.

Vetovihje: Chelsea – West Ham: West Ham yli 3,5 kulmapotkua | 1.85 | Panos 1 yksikkö | Nordicbet