23.11.2020
klo
Allsvenskan
BTTS + Yli 2.5 maalia
Bethard | 2.0
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Allsvenskan: Norrköping vs Falkenberg | 23.11.2020

Maanantaina 23.11. klo 20.00 alkaen on tiedossa tärkeä Allsvenskan-peli, jossa Norrköping ja Falkenberg kohtaavat toisensa.

Keväällä joukkueet kohtasivat toisensa mielenkiintoisen ottelun merkeissä. Jännittävä ottelu oli lukemissa 3–3, joka lopulta päättyi Norrköpingin voittoon. Ottelusta jäi varmasti paljon hampaankoloon Falkenbergille, joka hävisi ottelun hiukan epämääräisen rangaistuksen vuoksi. Tämän illan ottelussa tullaan hyvin todennäköisesti näkemään mielenkiintoinen kamppailu sekä useita maaleja, kun vierasjoukkue saapuu hakemaan kostoa.

Falkenberg

Illan vierasjoukkueelta Falkenbergiltä löytyy takaansa kaksi hävittyä peliä sekä seitsemän kotiottelua ilman voittoa. Vaikka lukemat näyttävät melko pahoilta, on joukkueella kaikki mahdollisuudet palata takaisin voittokulkuun ja hakea paikkaa jatkopeleihin. Falkenbergillä on tällä hetkellä heikko puolustus sekä epävarmaa maalityöskentelyä omassa päässä. Joukkue on päästänyt omaan maaliinsa 47 potkua yhteensä 27:ssä pelissä. Kyseiset lukemat ovat liigan suurimmat, yhdessä Sirius-joukkueen kanssa. Toisaalta hyökkäyspäässä tapahtuu myös, kuluneissa peleissä on syntynyt yhteensä 30 maalia tähän saakka. Kulunut kausi onkin sujunut paremmin kuin kaksi edellistä kautta.

Falkenbergiltä puuttuu joukostaan Jacob Ericsson, joka on sairastunut koronaan. Toisaalta hyökkääjä Gustaf Nilsson saadaan takaisin kentälle loukkaantumisen jälkeen ja hänet mitä luultavimmin nähdään heti aloituksesta lähtien.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Allsvenskan: Norrköping vs Falkenberg | 23.11.2020

Norrköping

Illan otteluisännältä on mahdollisuudet muodostaa erinomainen joukko illan peliä varten. Toisaalta odotettavissa on, ettei joukkue tule laukomaan kahta maalia. Toki jos tilanne vaatii, pistetään kamppailu pystyyn.

Kyseessä on peli, joka kummallakin joukkueella tulee voittaa. Tasapelistä ei synny vaadittua pistemäärää. Toisaalta Falkenbergillä on tällä hetkellä ongelmia puolustuksessa sekä maalityöskentelyssä, joka edesauttaisi kotijoukkueen voittoa. Norrköping on saanut aikaiseksi vähintään kaksi maalia kotiotteluissa, tilastoissa nämä joukkueet sijoittuvat sijalle 10 ja alaspäin. FFF sekä HIF tulevat vielä seuraavissa otteluissa vastaan.

Kumpikin joukkue on laukonut maaleja edellisissä 8/10 ottelussaan. Yhteensä kumpikin illan ottelun osapuoli on pystynyt pitämään pelin nollissa vain seitsemässä ottelussa tällä kaudella.

Ajatuksia illan ottelun suhteen löytyy useita, mutta maaleja tulee kuitenkin melko varmasti syntymään yli 2,5 kappaletta, kun kummankin joukkueen panos otetaan huomioon.

Vetovihje: BTTS + Yli 2.5 maalia | 2.0 | Panos 1 yksikkö | Bethard