29.11.2020
klo
Allsvenskan
Helsingborg – Falkenberg: 2 DNB
888sport | 2.40
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Allsvenskan: Helsingborg – Falkenberg | 27.11.2020

Sunnuntaina 29.11. klo 15.30 nähdään jännittävä Allsvenskan-ottelu Helsingborgin ja Falkenbergin välillä. Helsingborg toimii pelin otteluisäntänä, josta häviäjä mitä luultavimmin tipahtaa Superettaniin vuodelle 2021.

Kalmar, Falkenberg ja Helsingborg ovat Allsvenskanin kolme hännänpitäjää. Tilastojen kärkeen ei ole enää mahdollisuuksia päästä, kukin joukkue voi vain toivoa jatkoon pääsyä.

Tilasto näyttää seuraavalta:

14 Kalmar FF 28 5 9 14 29-49 24

15 Falkenberg 28 5 8 15 31-51 23

16 Helsingborg 28 4 10 14 29-45 22

Yleensä voidaan sanoa, että tasapeli on pahasta eikä se riitä pelastamaan joukkuetta esimerkiksi tiukassa pistetilanteessa. Tällä kertaa tasapeli ei olisikaan niin huono vaihtoehto, kun kyseessä Falkenberg. Kalmarilla vastaan tulee vielä AIK ja Häcken, jotka luultavasti johtavat nollaan pisteeseen Kalmarin osalta. Helsingborgilla vastaan asettuu vielä Norrköping viimeisessä pelissä. Yksi piste sunnuntain pelistä auttaisi hyvinkin pitkälle.

On hiukan erikoista, että Helsingborg lähtee monien mielestä otteluun ennakkosuosikkina. Joukkue on hävinnyt kuusi peliä seitsemästä eikä näkyvissä ole ollut minkäänlaista kehityskaarta.

Ilmaiset jalkapallovihjeet | Allsvenskan: Helsingborg – Falkenberg | 27.11.2020

Falkenberg

Falkenbergillä on takanaan kaksi häviötä, mutta sitä ennen kolmesta pelistä on kuitenkin irronnut melko tehokkaasti pisteet kotiin. Toisin kuin Helsingborg, Falkenberg on ollut valmiina taistelemaan tilaston kärjessä kuluvalla kaudella. Heillä onkin joukkue sekä tahto, joka sopii tulevaan peliin. Joukkue tekee kovaa työtä ja se on valmiina ottamaan irti kaiken mahdollisista tilanteista. Edellisessä pelissä Norrköpingiä vastaan Falkenberg pelasi hyvin ja kykeni hallitsemaan palloa osittain. Tämän jälkeen joukkue otti kaksi turhaa rangaistusta ja sen jälkeen alkoikin alamäki. Tätä ennen peli sujui kuitenkin oikein näyttävästi.

Sunnuntain pelissä kohtaavat joukkueet eivät eroa toisistaan kovinkaan merkittävästi. Aivan loppusuoralla olevan kauden jälkeen Falkenbergillä on hallussaan yksi piste enemmän kuin Helsingborgilla. Siitä huolimatta kotijoukkue Helsingborg lähtee peliin ennakkosuosikkina. Yksi argumentti tälle on se, että Falkenberg joutuu pelaamaan vierasottelun ilman yleisöä. Tästä voidaan olla montaa mieltä. Luvassa on varmasti jännittävä ja tiukka ottelu, mutta lähdemme kuitenkin veikkaamaan vierasjoukkueen eli Falkenbergin voittoa.

Vetovihje: Helsingborg – Falkenberg: 2 DNB | 2.40 | Panos 1 yksikkö | 888sport