12.11.2020
klo
UEFA EM-kisojen karsinnat
Unkari vs Islanti: 1
Unibet | 2.35
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet 12.11. – Kansojen Liiga: Unkari vs Islanti

Kansojen Liiga etenee torstaina 12.11. klo 21.45 alkaen Unkarin ja Islannin välisellä ottelulla. Pelissä on panoksena jatkopaikka EM-kisoihin ensi kesälle, joten voitosta tullaan mitä luultavimmin käymään kova kamppailu.

Unkarin osalta edelliset pelit näyttävät seuraavalta:

Turkki – Unkari: 0–1 (Kansojen Liiga)

Unkari – Venäjä: 2–3 (Kansojen Liiga)

Bulgaria – Unkari: 1–3 (EM-kisojen karsinnat)

Serbia – Unkari: 0–1 (Kansojen Liiga)

Veänäjä – Unkari: 0–0 (Kansojen Liiga)

Islannin viisi edellistä peliä:

Islanti – Englanti: 0–1 (Kansojen Liiga)

Belgia – Islanti: 5–1 (Kansojen Liiga)

Islanti – Romania: 2–1 (EM-kisojen karsinnat)

Islanti – Tanska: 0–3 (Kansojen Liiga)

Islanti – Belgia: 1–2 (Kansojen Liiga)

Islannin lähtökohdat otteluun:

Ruotsalainen valmentaja Erik Hamren on tehnyt kohtuullisen hyvää työtä oman joukkueensa kanssa, mutta toki parempaankin suoritukseen olisi voitu pystyä. Kansojen Liigan otteluista neljässä on tullut häviö. Lohkossa on toki ollut vastassa kovia vastuksia, kuten Englanti sekä Belgia. Tanskaa vastaan Islannilla ei puolestaan ollut juuri minkäänlaisia mahdollisuuksia ja se päättyikin 0–3 Tanskan voittoon. Englanti niin ikään päihitti Islannin, vaikka ottelussa oli mukana tykki nimeltä Kyle Walker. Islannin joukkue ei ole enää samanlainen kuin edellisen valmentajan Lars Lagerbäckin aikaan. Joukkue ei kommunikoi yhtä hyvin keskenään eikä samanlaista uskoa itseen ole havaittavissa, erityisesti kun pelataan isoja maita vastaan.

Unkarin lähtökohdat otteluun:

Unkarin joukkuetta ei yleensä pidetä kovin varmana korttina, mutta kulunut syksy on sujunut pelien osalta melkoisen hyvin! Joukkue kykeni voittamaan Bulgarian EM-karsinnoissa sekä ottelun Kansojen Liigassa Unkaria vastaan. Lohkosta löytyy kovia vastustajia, mukaan lukien Venäjä, joka on edellä Unkaria, Turkkia sekä Serbiaa. Unkari saa lisävahvistusta illan peliin, sillä mukaan saadaan Dominik Szoboslai, joka on viettänyt aikaa koronakaranteenissa. Joukkueesta kuitenkin puuttuu Kovacsik, Barath, Babati sekä Kleinheisler, joka voi näkyä illan pelissä.

Pelaajavalinnat pelin alkuun:

Unkari: Gulacsi, Orban, Lang, Szalai, Fiola, Nagy, Siger, Szoboszial, Holender, Szalai ja Sallai

Islanti: Halldorsson, Palsson, Arnason, Sigurdsson, Magnusson, Gudmundsson, Gunnarsson, Bjarnason, Traustason, Sigurdsson ja Finnbogason

Vetovihje: Unkari 1 | 2.35 | Panos 1 yksikkö | Unibet