11.11.2020
klo
Ystävyysottelu
Tanska vs Ruotsi: Alle 2,5 maalia
888Sports | 1.63
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet 11.11. - Ystävyysottelu: Tanska vs Ruotsi

Pallo tippuu kentälle tänään keskiviikkona 11.11. klo 20.30 harjoitusmaaottelun merkeissä, kun Tanska ja Ruotsi kohtaavat toisensa.

Ajatuksia ottelua ajatellen

Tanskalla on edessään ottelut sunnuntaina sekä seuraavalla viikolla keskiviikkona. Ruotsilla ottelut sijoittuvat lauantaille sekä ensi viikolla tiistaille. Useilla pelaajilla on takanaan liigaotteluita edelliseltä viikonlopulta. Aikataulu on tiukka molemmin puolin.

Voidaankin todeta että tämän päivän ottelu tulee hiukan pahaan saumaan. Tanskassa isona uutisaiheena on ollut maan miljoonat minkit, jotka hyvin todennäköisesti joudutaan lopettamaan niissä ilmenneiden koronatartuntojen vuoksi. Jylläävän koronan lisäksi kyseessä on harjoitusottelu. Kuka haluaa pelata? Haluavatko ihmiset kuluttaa vapaa-aikaansa kyseisen ottelun seuraamiseen? Tulevien tärkeämpien liigaotteluiden valossa tämän päivän ottelu voi kulua pitkälti voimia säästellessä sekä eritoten loukkaantumisia vältellen.

Ilmaiset jalkapallovihjeet 11.11. - Ystävyysottelu: Tanska vs Ruotsi

Korona on karsinut kokoonpanoja

Tanskalta puuttuu joukkueestaan useita brittiläisiä pelaajia, kuten Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard sekä Pierre-Emile Hojbjerg. Eilen tiistaina selvisi, että Robert Skovilla on korona ja hänen mukanaan karanteeniin joutuvat Frederik Rønnow, Yussuf Poulsen, Rasmus Falk Jensen, Pione Sisto, Anders Dreyer, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz sekä Martin Braithwaite. Tanskalta puuttuu joukkueestaan yli kymmenen pelaajaa ja jotta itse ottelu saadaan edes järjestettyä, on koolle jouduttu kutsumaan varapelaajia. Tämä tietää sitä, etteivät pelaajat tiedä, miten kommunikoida ja hioa peliä yhteen. Kyseessä on hyvin poikkeuksellinen tilanne.

Myös Ruotsin joukkueesta puuttuu pelaajia; Ken Sema, Nilsson-Lindelöf, Olsen, Krafth sekä Helander. Joukkueeseen on kutsuttu kolme varapelaajaa heidän tilalleen. Jos katsotaan edellisiä Ruotsin pelaamia otteluita, Forsberg, Ekdal, Olsson, Berg sekä muut tähtipelaajat eivät päässeet kentälle ollenkaan. Kansojen Liigan ottelu häämöttää edessä jo lauantaina ja väliin jää vain kaksi vapaapäivää. On hyvin todennäköistä, että maalitykkejä ei nähdä kentällä tänäänkään ollenkaan, vaan heidän voimiaan säästellään tulevaan peliin.

Ruotsin pelaajavalinnat pelin alkuun:

Kristoffer Nordfeldt, Mattias Johansson, Carl Starfelt, Marcus Danielson, Martin Olsson, Mattias Svanberg, Gustav Svensson, Jens Cajuste, Oscar Hiljemark, Alexander Isak sekä Robin Quaison.

Pelissä nähdään paljon vaihtopelaajia sekä paikkaavia pelaajia. Pelissä tuskin nähdään suurta tykitystä tai päästään nauttimaan maaleista, ottaen huomioon joukkueista puuttuvat pelaajat sekä edessä siintävät Kansojen Liigan pelit.

Vetovihje: Alle 2,5 maalia | 1.63 | Panos 1 yksikkö | 888Sports