11.11.2020
klo
UEFA EM-kisojen karsinnat
Georgia vs Pohjois-Makedonia: 1
Unibet | 1.87
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet 11.11. – Em-karsinnat: Georgia vs Pohjois-Makedonia

Dinamo Arena -stadionilla käydään huomenna torstaina 12.11. klo 19.00 alkaen em-karsintaottelu Georgian ja Pohjois-Makedonian välillä. Ottelun voittaja saa lipun mestaruuspeleihin, joten vaakakuppi painaa kummassakin päässä, paljon. Osapuolet tuntevat toisensa hyvin, sillä aikaisempia kohtaamisia löytyy kaksi kappaletta, Kansojen Liigan puolelta. Kumpikin ottelu on päättynyt 1–1, joka luo lisää jännitystä huomisen otteluun. On vaikeaa tehdä analyysia voittajasta edellisten otteluiden perusteella, sillä ne ovat olleet hyvin tasaväkisiä. Huomisen ottelusta voidaan kuitenkin odottaa suhteellisen vähämaalista ja etulyöntiasema voi loppujen lopuksi olla Georgialla, sillä se pääsee pelaamaan kotonaan.

Tilastollista tasapuolisuutta

Neljä ottelua Kansojen Liigassa osoittavat, että pistemäärät Georgian sekä Pohjois-Makedonian osalta ovat hyvin samankaltaiset. Kumpikin joukkue on voittanut yhden ottelun ja lopettanut kolmeen tasapeliin. Georgia on päästänyt omaan maaliin kaksi laukausta vähemmän, mutta Pohjois-Makedonia sen sijaan on tehnyt kaksi maalia enemmän. Georgian sekä Pohjois-Makedonian lohkosta löytyy lisäksi Armenia sekä Viro, joten tasapuolisuutta löytyy kaikin puolin. Yksi huomioitava seikka on kuitenkin Pohjois-Makedonian rangaistukset, joita siltä löytyy molemmista otteluista Georgiaa vastaan Kansojen Liigassa.

Georgialla on takanaan tilastollinen etu kummassakin ottelussa Pohjois-Makedoniaa vastaan. Georgia on ollut lähellä voittoa kummassakin pelissä, mutta epäonnistunut lopulta yrityksissään. Tie finaaliotteluun on sujunut erityisesti Georgian puolustuspelin ansiosta, joka kyseisellä joukkueella on erinomainen. Ottelu Valkovenäjää vastaan päättyi 1–0 kotona. Pohjois-Makedonia voitti Kosovon 2–1 kotiareenalla, mutta voitosta huolimatta peli oli vastustajan hallintaa suurimman osan ajasta.

Sekä Georgia että Pohjois-Makedonia ovat olleet päihittämättömiä viimeisessä viidessä pelissään. Joukkueiden välinen ero tulee esille puolustuksessa. Pohjois-Makedonialla on ollut vaikeuksia pitää omaa maalia puhtaana kaikissa viidessä ottelussa, kun Georgia on ollut huomattavasti tiukempi vastus. Georgia on myös saanut pidettyä oman maalinsa täysin puhtaana kahdesti, Valkovenäjää sekä Viroa vastaan. Georgian puolustuspeli voi olla merkittävä tekijä ottelussa, jossa kamppaillaan jatkopaikasta. Voidaankin olettaa, että Georgia vie ottelun voiton ja etenee Euroopan-mestaruuskisoihin joko jatkoajalla tai vastustajan rangaistuksien avulla.

Pelaajavalinnat pelin alkuun

Georgia: Giorgi Loria, Otar Kakabadze, Guram Kashia, Davit Kvirkvelia, Lasha Dvali, Dzjaba Kankava, Nika Kvekveskiri, Valeri Qazaishvili, Tornike Okriasjvili, Khvicha Kvaratskhelia sekä Nika Kacharava.

Pohjois-Makedonia: Stole Dimitrievski, Egzon Bejtulai, Darko Velkovski, Showing Musliu, Milan Ristovski, Enis Bardhi, Boban Nikolov, Elif Elmas, Ezgjan Alioski, Goran Pandev sekä Ilija Nestorovski.

Vetovihje: Georgia 1 | 1.87 | Panos 1 yksikkö | Unibet