10.11.2020
klo
Skotlannin Liigacup
St Johnstone vs Dundee Utd: 1
CampoBet | 1.95
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet 10.11. – St Johnstone vs Dundee Utd

Skotlannin Valioliiga jatkuu tänään tiistaina klo 21.45 alkaen ottelulla St Johnstonen sekä Dundee Utd:n välillä. Kohtaavat joukkueet sijoittuvat tällä hetkellä kumpikin liigan keskivaiheille, joskin Dundee omistaa kolme pistettä enemmän ja taskusta löytyy yksi pelattu peli enemmän vastustajaan verrattuna. Kummaltakin joukkueelta löytyy lohkovoittoja C-lohkosta. St Johnstone:lle joukkueiden väliset kohtaamiset ovat olleet yleensä melko vaivattomia, joskin kaksi edellistä kertaa ovat päättyneet tasapeliin. Jos aikaisempia tilastoja tuijotetaan, voi illan ottelussa odottaa voittoa otteluisännälle, St Johnstonelle.

St Johnstone

Liigacupissa St Johnstone aloitti voittamalla Heartsin 2–1, jonka jälkeen seurasi murskavoitto 7–0 Brechin Citya vastaan. Ottelussa nähtiin taidokasta suoritusta muun muassa Stevie Maylta. Valioliigassa ottelut eivät ole sujuneet aivan yhtä hyvin. Tulostaulusta löytyy neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja seitsemän häviötä. Tätä kuitenkin tasapainottaa 1–0 voitto Kilmarnockia vastaan, joka oli jo toinen peli St Johnstonelle, jossa yhtään potkua ei päästetty omaan maaliin. Hyökkäyspään työskentely ei ole ehkä aivan yhtä tehokasta, mutta samalta näyttää yhtälö myös Dundee Unitedin kohdalla.

Dundee United

Dundeella on ollut pienoisia navigointivaikeuksia, sillä maalille on päästy tosissaan vain kolme kertaa, kuuden edellisen pelin aikana. Valioliigassa takaa löytyy kolme maalitonta peliä yhteensä neljässä ottelussa, jotka käytiin Aberdeenia, St Johnstonea sekä St Mirrenia vastaan. Liigacupissa Dundee on voittanut pelinsä Brechin Citya vastaan luvuin 6–2 ja 1–0 Kelty Heartsia vastaan. Mukaan mahtuu myös 0–1 tappio Peterheadia vastaan. Viimeisimmässä pelissä St Mirrenia vastaan, Dundee United onnistui laukomaan vain yhden laukauksen maalia kohden. Hyökkäyspeli on joukkueen osalta melkoisen jäissä tällä hetkellä.

Illan ottelun katsaus

Vaikka St Johnstone ei ole onnistunut juurikaan laukomaan maaleja viime aikoina, löytyy taustalta myös hyviä otteluita sekä onnistuneita maaliyrityksiä. Puolustuksellisesti kumpikin joukkue, sekä St Johnstone että Dundee United ovat vahvoja, joten maalisadetta tuskin on tiedossa. Voi kuitenkin olettaa, että St Johnstonen vahva suorittaminen jatkuu tässäkin Valioliigan pelissä ja tiedossa on pistesaalis Dundee Unitedia vastaan, jolla on vaikeuksia otteluiden hyökkäyspäässä.

Pelaajavalinnat pelin alussa:

St. Johnstone: Zander Clark, Murray Davidson, Craig Conway, Dan McNamara, Stevie May, Craig Bryson, Jamie McCart, David Wotherspoon, Liam Gordon, Scott Tanser sekä Jason Kerr.

Dundee United: Benjamin Siegrist, Calum Butcher, Liam Smith, Ian Harkes, Luke Bolton, Nicky Clark, Peter Pawlett, Mark Reynolds, Lawrence Shankland, Jamie Robson sekä Ryan Edwards.

Vetovihje: St Johnstone 1 | 1.95 | CampoBet | Panos 1 yksikkö