10.11.2020
klo
Ystävyysottelu
Molemmat joukkueet tekevät maalin
Nordicbet | 1.72
ASETA VETO

Ilmaiset jalkapallovihjeet 10.11. – International Friendly: Netherlands vs Spain

Johan Cruijff areenalla käydään keskiviikkona 11.11. mielenkiintoinen ystävyysottelu Alankomaiden sekä Espanjan välillä. Ottelun voittajaa on melkoisen hankala ennustaa. Alankomaat hakee ensimmäistä voittoaan uuden valmentajan myötä. Espanja on aika haastava vastus kenelle tahansa. Kummankin joukkueen hyökkäys on hyvässä vireessä, joten odotettavissa on viihdyttävä ottelu, jossa maaleja nähdään kummassakin päässä kenttää.

Alankomaat

Alankomailla on kulunut jo neljä peliä siitä, kun voitto on viimeksi napsahtanut kohdalle. Tämä ottelu käytiin Puolaa vastaan Kansojen Liigassa. Päävalmentaja Ronald Koeman hyppäsi kelkasta pois ja tilalle siirtyi Frank de Boer. Viimeisimmistä otteluista peli Meksikoa vastaan päättyi 0–1, maalittomana Bosniaa vastaan ja lukemin 1–1 Italiaa vastaan. Alankomaiden yksi taidokkaimmista pelaajista on hyökkääjä Virgil van Dijk ja joukkue pystyikin luomaan paljon hyviä tilanteita Italiaa vastaan edellisessä pelissään.

Espanja

Espanja lähtee hakemaan ottelusta voittoa, sillä edellinen peli Ukrainaa vastaan päättyi ikävästi 0–1. On ehkä hiukan huolestuttavaa, että Espanja on laukonut maaleja vain kerran kolmessa edellisessä pelissään. Pitää kuitenkin tiedostaa, että kyseinen tilanne tuskin jatkuu kauaa, ja voi muuttua nopeastikin, huomioiden lahjakkaat pelaajat, joita Espanjalta löytyy. Vaikka Espanjan kiikareissa siintääkin jo oletettavasti Kansojen Liigan pelit Sveitsiä sekä Saksaa vastaan, ottaa joukkue kaikki pelit tosissaan ja haluaa varmasti häivyttää karvaan maun suustaan edellisen pelin takia.

Lähtökohdat keskiviikon otteluun

Sekä Alankomailla että Espanjalla on ollut havaittavissa pientä epäsorinaa joukkueissaan eikä suoritustaso ole aivan sitä, mitä se voisi olla. Alankomaat lähtee hakemaan voittoa uuden päävalmentajansa avulla. Samaan aikaan Espanja haluaa takaisin voittokulkuun. Pelistä onkin odotettavissa jännittävä taisto, jossa kumpikin osapuoli kamppailee voitosta. Ottaen huomioon joukkueiden taito- sekä tahtotasot, on maaleja odotettavissa puolin sekä toisin.

Pelaajavalinnat pelin alkuun:

Alankomaat: Tim Krul, Hans Hateboer, Stefan De Vrij, Nathan Ake, Patrick van Aanholt, Donny Van de Beek, Davy Klaassen, Georginio Wijnaldum, Steven Berghuis, Memphis Depay sekä Ryan Babel.

Espanja: Kepa Arrizabalaga, Jesus Navas, Sergio Ramos, Pau Torres, Jose Gaya, Sergio Canales, Rodri Hernández, Mikel Merino, Dani Olmo, Marcos Llorente sekä Álvaro Morata.

Vetovihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin | 1.72 | Nordicbet | Panos 1 yksikkö