8.2.2022
klo
21:45
Valioliiga
West Ham - Watford
West Ham -1, AH
Pinnacle 1,66
Mitätöity
ASETA VETO

Valioliiga

8.2.2022 klo 21:45

West Ham – Watford

Valioliigassa hurjastellaan jälleen arkikierros, ja tiistaina West Ham isännöi Watfordia. Nyt käymme läpi ottelun ennakkoasetelmat ja tarjoilemme ilmaiset jalkapallo vihjeet illan kamppailuun. Sarjataulukon viitonen Hammers on edelleen mukavasti kiinni europaikoissa, vaikka sen peli on hieman takkuillut viime viikkoina. Alla on kaksi liigatappiota ja varsin nihkeä esitys FA Cupissa. Watfordia vastaan joukkueen olisi ehdottomasti palattava voittojen tielle, mikäli se aikoo roikkua jatkossakin kuuden parhaan joukossa.

Watfordin talvi on ollut synkkä. Joukkueen edellinen voitto on marraskuun lopulta, ja nyt pohjalla on jo peräti kymmenen ottelun voitoton putki. Hornets on neppaillut neljässä edellisessä liigapelissä yhteensä vain yhden maalin, ja tuoreella managerilla Roy Hodgsonilla on valtava työ säilyttää joukkue Valioliigassa. West Ham on materiaaliltaan useamman luokan laadukkaampi, ja Watford on ollut vieraissa todella kesy. Kotivoittoa voikin huoletta napsia lapuille mukaan, ja kerrointa voi nostaa pienillä tasoituksilla.

Joukkueet Valioliigassa 2021/22

 • West Ham, 11-4-8, 41:31, 37p
 • Watford, 4-3-14, 23:40, 15p

West Ham koki tammikuun toisella puolikkaalla kirvelevät tappiot kotona Leedsiä vastaan ja vieraissa Manchester Unitedin puristuksessa. Leeds-ottelussa Hammers loi tukuittain vaarallisia maalipaikkoja, mutta heikko viimeistely ja puolustuspään nukahdukset maksoivat pisteet. ManU-peli oli hyvin tapahtumaköyhä, ja lontoolaiset kaatuivat lopulta isäntien lisäajalla luutimaan 1-0 osumaan, joka oli oikeastaan koko ottelun ainoa kunnon maalipaikka. Viime lauantaina West Ham oli suurissa vaikeuksissa FA Cupin mittelössä alasarjajoukkue Kidderminsterin kotiluolassa, ja lähes kakkosmiehistöllään veivannut Hammers ui jatkoon vasta jatkoajan jälkeen. Tuon pelin kokoonpanosta ei montaa pelaajaa tulla näkemään avauksessa Watfordia vastaan.

West Hamin viisi viimeistä ottelua

 • 5.2.2022, Kidderminster – West Ham (FA Cup), 1-2 AET
 • 22.1.2022, Manchester United – West Ham, 1-0
 • 16.1.2022, West Ham – Leeds, 2-3
 • 12.1.2022, West Ham – Norwich, 2-0
 • 9.1.2022, West Ham – Leeds (FA Cup), 2-0

West Hamilla on ollut pahoja vaikeuksia puolustuspäässä, kun topparit Angelo Ogbonna ja Kurt Zouma ovat molemmat olleet telakalla. Zouma on nyt kuitenkin palannut tositoimiin ja saanee tiistaina vierelleen Craig Dawsonin, kun virhealtis Issa Diop putoaa vaihtopenkille. Ranskalaisen paluun myötä Hammersilla on pitkästä aikaa jalkeilla vahva puolustuslinja, kun myös tärkeä laitapakki Aaron Cresswell on päässyt sairastuvalta. Muutenkin isäntien kokoonpanotilanne on Ogbonnan puuttumista lukuun ottamatta erittäin hyvä.

Watfordin formi on tällä hetkellä koko Valioliigan heikoin. Manageri Claudio Ranieri sai kenkää Norwichille kärsityn nolon 0-3 tappion jälkeen, ja Hodgson saikin debyytissään tiivistettyä joukkueen puolustuksen. Watford taisteli viime lauantaina kauden ensimmäisen nollapelinsä sarjajumbo Burnleyn vieraana, kun joukkueet nyhjäsivät varsin heikkolaatuisen maalittoman tasapelin. Hodgsonin nippu lähtee myös West Hamin kimppuun puolustusvoittoisella taktiikalla, mutta Burnleytä huomattavasti tulivoimaisempi Hammers tuskin jää kotikentällään ilman osumia. Mikäli Watford joutuu jossakin vaiheessa availemaan pakettiaan, tulevat isännät murjomaan sen tehokkailla vastaiskuillaan.

Watfordin viisi viimeistä ottelua

 • 5.2.2022, Burnley – Watford, 0-0
 • 21.1.2022, Watford – Norwich, 0-3
 • 15.1.2022, Newcastle – Watford, 1-1
 • 8.1.2022, Leicester – Watford (FA Cup), 4-1
 • 1.1.2022, Watford – Tottenham, 0-1

West Ham kohoaa materiaalietunsa turvin jopa noin 70-prosenttiseksi suosikiksi, ja mikäli Watford jää tappiolle ja joutuu jahtaamaan tasoitusta, saattavat voittolukemat herkästi revetä. Ottelun paras pelivalinta on kotivoitto -1 maalin aasialaisella tasoituksella, jonka kerroin on iloisesti 1,60 paremmalla puolella, ja mikäli Hammers voittaa vain yhdellä maalilla, panos palautetaan.

Kohde löytyy muun muassa Bethardin ja 888 Sportin valikoimasta. Me laitamme vedot sisään Pinnaclen huippukertoimelle 1,67 ja lähdemme West Hamin kelkassa uudelle railakkaalle futisviikolle.

West Ham – Watford 1, AH -1

Pinnacle 1,66