7.4.2024
klo
20:00
Valioliiga
Tottenham - Nottingham
Alle 3,5 maalia
DirectionBet 1,74
Hävitty
ASETA VETO

Valioliiga

7.4.2024 klo 20:00

Tottenham – Nottingham

Valioliigan supersunnuntai saatetaan päätökseen Hotspur Stadiumilla, kun Nottingham käy mittaamassa Tottenhamin kevätvireen. Kotijoukkue jahtaa paikkaa sarjan top-nelosessa, ja se on kerännyt edellisestä viidestä ottelustaan yhteensä kymmenen pistettä. Tiistaina Spurs jäi West Hamin vieraana 1-1 tasuriin melko vaisun hyökkäyspään esityksen päätteeksi.

Joukkueet Valioliigassa

  • Tottenham, 17-6-7, 62:44, 57p
  • Nottingham, 7-8-16, 39:53, 25p

Tottenham on normitasollaan hyvinkin tulivoimainen nippu, mutta viimeisimmässä kotipelissä sillä oli pienoisia vaikeuksia heikosti puolustavan Lutonin kellistämisessä. Ruuti oli märkää myös Fulhamia vastaan, kun Spurs jäi ensimmäistä kertaa koko sarjakaudella ilman tehtyä maalia. Mikäli Nottingham saa sunnuntaina ottelusta vauhtia pois, ei valkopaitojen maalijuhla ole mikään itsestäänselvyys.

Tottenhamin edelliset ottelut

  • 2.4. West Ham – Tottenham, 1-1
  • 30.3. Tottenham – Luton, 2-1
  • 16.3. Fulham – Tottenham, 3-0

Nottingham on ajautunut putoamiskamppailuun, mutta se on onnistunut ruuvaamaan kolmesta viime ottelustaan plakkariin viisi huipputärkeää pistettä. Forest on puolustanut tiiviisti, ja viiteen edelliseen peliin omissa on kolissut yhteensä ainoastaan viisi kertaa. Tiistaina Nottingham yllätti Fulhamin kotonaan maalein 3-1, mutta lukemat menivät reippaasti yli kamppailun maaliodottamasta. Vieraissa Forest on luutinut tällä kaudella viiteentoista otteluun vasta kuusitoista maalia.

Nottinghamin edelliset ottelut

  • 2.4. Nottingham – Fulham, 3-1
  • 30.2. Nottingham – Crystal Palace, 1-1
  • 16.3. Luton – Nottingham, 1-1

Nottingham lähtee hakemaan yllätystä kurinalaisen puolustuksen kautta Tottenhamin jauhaessa pitkiä hyökkäyksiään. Spurs voitti joukkueitten edellisen keskinäisen City Groundilla joulukuussa lukemin 2-0 vietyään pallonhallinnan prosentein 67-33. Pelin kuva tulee olemaan sunnuntaina hyvin samanlainen, ja Nottinghamin tontit ovat melko harvassa.

Spurs nousee noin kaksi kertaa kolmesta voittavaksi suosikiksi, ja vetomielessä parhaat ideat löytyvät matalista maalimääristä. Ilmaiset jalkapallo vihjeen ruksii lapulle alle 3,5 osumaa, josta DirectionBet, BetGlobal ja Betify tarjoavan erinomaisia yli 1,70 kertoimia.

Vihje: 
Alle 3,5 maalia