6.4.2024
klo
17:00
Valioliiga
Wolverhampton - West Ham
West Ham +0,5
BetGlobal 1,59
Oikein
ASETA VETO

Valioliiga

6.4.2024 klo 17:00

Wolverhampton – West Ham

Wolverhamptonilla on mahdollisuus nousta Valioliigassa tasapisteisiin West Hamin kanssa, kun joukkueet iskevät yhteen lauantaina. Wolvesin otteista on puuttunut kevätkaudella tasaisuutta. Sudet sohlasi maaliskuun puolivälissä itsensä ulos FA Cupista hävittyään Coventrylle, ja tuon tappion jälkeen alla on liigassa heikot esitykset Aston Villaa ja Burnleytä vastaan.

Joukkueet Valioliigassa

  • Wolverhampton, 12-6-12, 43:47, 42p
  • West Ham, 12-9-10, 50:55, 45p

Lukemiin 2-0 päättyneessä Villa-tappiossa Wolverhampton hyökkäsi avausjaksolla kohtalaisen rohkeasti, mutta kärkiosastojen poissaolojen takia tehot puuttuivat. Burnley-ottelu oli joukkueelta pelillisesti todella heikko, ja häntäpään Clarets vei kaikki hyökkäyspään tilastot nimiinsä. 1-1 tuloksella Sudet nappasi kuitenkin pisteen ja tukevoitti asemiaan sarjataulukon keskivaiheilla.

Wolverhamptonin edelliset ottelut

  • 2.4. Burnley – Wolverhampton, 1-1
  • 30.3. Aston Villa – Wolverhampton, 2-0
  • 16.3. Wolverhampton – Coventry (FA Cup), 2-3

Myös West Hamilla heittelee melkoisesti. Parin kierroksen takaisessa 4-3 tappiossa Newcastlen vieraana taso poukkoili jopa ottelun sisällä, ja toisen jakson sulamisessa Hammersin puolustus oli karmaisevaa. Ankkuri Edson Alvarezin puuttuminen näkyi, mutta lauantaina mies palaa pelikieltonsa jäljiltä avaukseen. Castle-tappio oli Hammersille ainoa kuuteen edelliseen sarjapeliin, ja lontoolaisten peli-ilme on ollut vahvoja Aston Villaa ja Tottenhamia vastaan mainio.

West Hamin edelliset ottelut

  • 2.4. West Ham – Tottenham, 1-1
  • 30.3. Newcastle – West Ham, 4-3
  • 17.3. West Ham – Aston Villa, 1-1

Kumpikaan leiri ei mielellään rakentele peliä pallonhallinnan kautta, mutta Wolves joutuu kotonaan ottamaan aloitetta enemmän itselleen. West Hamin hyökkäyksessä Jarrod Bowen, Mohammed Kudus ja Lucas Paqueta ovat löytäneet mukavan vireen, ja vieraat tulevat kylvämään vaarallisia vastaiskujaan. Wolvesilta puuttuvat tehomiehet Pedro Neto ja Hee-Chan Hwang. Ilmaiset jalkapallo vihjeet ruksii lapulle kakkosen +0,5 maalin tasoituksella. BetGlobal, DirectionBet ja SpinRollz antavat kohteeseen kerrointa lähes 1,60 verran.

Vihje: 
West Ham +0,5