6.3.2022
klo
16:00
Valioliiga
Watford - Arsenal
Alle 2,5 maalia
Pinnacle 1,88
Hävitty
ASETA VETO

Valioliiga

6.3.2022 klo 16:00

Watford – Arsenal

Kovavireisellä Arsenalilla on sunnuntaina mahdollisuus nousta sarjataulukossa jo kolmanneksi, kun se kohtaa putoajan paikalla roikkuvan Watfordin. Nyt puimme kamppailun asetelmat ja tarjoamme ilmaiset jalkapallo vihjeet iltapäivän peliin. Gunners lähtee pistejahtiin kolmen ottelun voittoputken siivittämänä, ja paluu Mestarien Liigaan siintää jo lontoolaisten silmissä. Etenkin sen puolustus on ollut mainiossa iskussa päästettyään edelliseen neljään otteluun yhteensä vain kaksi osumaa.

Watford on parantanut otteitaan manageri Roy Hodgsonin otettua ohjat tammikuussa, ja joukkue on napsinut mukavat neljä pinnaa kolmesta edellisestä ottelustaan. Hornetsin pelit ovat viime aikoina olleet pääsääntöisesti hyvin niukkamaalisia, kun Hodgson on fiksannut puolustuksensa varsin vahvaan tikkiin. Myös Arsenalin Watford haastaa tiiviisti alhaalta puolustaen, joten maalimäärä uhkaa jäädä jälleen kerran matalaksi. Näin ollen alle 2,5 maalia ottelussa upeilla yli 1,80 kertoimilla on mahtava valinta sunnuntain peleihin.

Joukkueet Valioliigassa 2021/22

 • Watford, 5-4-17, 25:47, 19p
 • Arsenal, 14-3-7, 38:27, 45p

Watford on rymistellyt materiaaliinsa nähden väkevästi helmikuun alusta saakka, ja sen kovaa puolustusrekordia tahraa ainoastaan pari kierrosta sitten Crystal Palacelle kärsitty 1-4 kotitappio. Ei Watford tuossakaan väännössä ollut niin heikko kuin mitä loppunumerot vihjaavat. Maaliodottama oli selvästi alle tuloksen, ja seuraavassa ottelussaan Old Traffordilla Hornets hitsasi jälleen luukut kiinni ja grindasi Manchester Unitedilta arvokkaan maalittoman tasapelin.

Hodgsonin neljä ensimmäistä peliä Watfordin luotsina olivat melkoista under-painiskelua, kun joukkue väänsi kolme peliä putkeen tekemättä itse maaliakaan. Odotettu voitto napsahti kaksi viikkoa sitten Aston Villan vieraana, kun Watfordin taktiikka meni vihdoin nappiin, ja joukkue haki Villa Parkilta hienon 0-1 voiton. Hornets nollasi helmikuussa matalan blokkinsa kanssa myös Burnleyn, ja jopa vahva West Ham oli kotonaan pitkään helisemässä Hodgsonin valaman puolustusmuurin kanssa. Watford ei sunnuntaina tule tekemään pelitapaansa mitään muutoksia, vaan se luottaa jälleen kerran omaan alakertaansa ja väijyy tuttuun tapaan harvinaista maalia vastaiskusta tai erikoistilanteesta.

Watfordin viisi viimeistä ottelua

 • 26.2.2022, Manchester United – Watford, 0-0
 • 23.2.2022, Watford – Crystal Palace, 1-4
 • 19.2.2022, Aston Villa – Watford, 0-1
 • 12.2.2022, Watford – Brighton, 0-2
 • 8.2.2022, West Ham – Watford, 1-0

Arsenalin meneillään oleva voittoputki on komea, mutta joukkue on ollut hieman onnekas naarattuaan täydet pinnat kolmesta peräkkäisestä pelistä. Laadukkaitten maalipaikkojen luominen ottelusta toiseen ei ole Gunnersille mikään itsestäänselvyys. Viimeksi Wolverhamptonia vastaan Arsenalilla kesti pitkään ennen kuin sen kone lähti käyntiin, ja kamppailu ratkesi vasta kahteen loppuvaiheilla veivattuun osumaan. Tammikuun lopussa erittäin tiiviisti puolustava Burnley turhautti Arsenalin täysin Emiratesilla potkitussa 0-0 tasurissa, ja tuossa taistossa ei kunnon tontteja nähty kummassakaan päässä. Watford lähtee hyvin samanlaisella pelikirjalla liikkeelle, ja silläkin on eväät turhauttaa vieraitten jauhava hyökkäys.

Arsenalin viisi viimeistä ottelua

 • 24.2.2022, Arsenal – Wolverhampton, 2-1
 • 19.2.2022, Arsenal – Brentford, 2-1
 • 10.2.2022, Wolverhampton – Arsenal, 0-1
 • 23.1.2022, Arsenal – Burnley, 0-0
 • 20.1.2022, Arsenal – Liverpool (EFL Cup), 0-2

Pelin kuva sunnuntain taistoon on selvä. Arsenal tulee pitämään palloa itsellään pitkiä jaksoja, ja Watford makaa syvällä omalla alueellaan ja ottaa vastaan sille laitetun paineen. Isännillä on vastaisku-uhkaa, joten täysin yltiöpäisesti pohjoislontoolaiset eivät voi lähteä painamaan päälle. Kunnon maalipaikat tulevat hyvin todennäköisesti olemaan vähissä, ja alle 2,5 maalia ottelussa toteutuu reilun 55 pinnan todennäköisyydellä.

Kohde on pelattavissa muun muassa Betfairin ja 888 Sportin kautta maistuvilla 1,83 kertoimilla. Pinnaclen hinta 1,88 on kiskottu jotakuinkin markkinatoppiin, joten sieltä löytyy päivän kuumin peli-idea sunnuntaisiin Valioliigan kotikatsomoihin.

Watford – Arsenal, alle 2,5 maalia

Vihje: