5.5.2024
klo
16:00
Valioliiga
Brighton - Aston Villa
Yli 3 maalia
BetGlobal 1,76
Hävitty
ASETA VETO

Valioliiga

5.5.2024 klo 16:00

Brighton – Aston Villa

Valioliigan supersunnuntain ohjelman aloittaa Brightonin ja Aston villan välinen mittelö. Isäntien formi on romahtanut keväällä, ja Lokit tahkosi huhtikuun viisi otteluaan voitoitta kiskaisten rupeamassa ainoastaan yhden maalin. Viimeksi tuli kyytiä Bournemouthilta maalein 3-0. Villa on puolestaan hävinnyt seitsemästä edellisestä sarjapelistään vain yhden ja on lähellä varmistaa paikkansa ensi kauden Mestarien Liigaan. Torstaina joukkue kuitenkin hävisi yllättäen Konferenssiliigan välierän avausottelunsa Olympiakosia vastaan Villa parkilla luvuin 2-4.

Joukkueet Valioliigassa

  • Brighton, 11-11-12, 52:57, 44p
  • Aston Villa, 20-7-8, 73:52, 67p

Brightonin kaudesta on tullut melkoinen pettymys, ja joukkueen motivaatio on ollut hieman kateissa viime viikkoina. Kevään ohjelmakin on tosin ollut kohtalaisen hankala, ja tappiot Liverpoolia, Arsenalia ja Manchester Cityä vastaan ovat tulleet täysin ansaitusti. Bournemouth-ottelu oli Lokeilta yksi kauden heikoimmista. Jonkinlainen ryhtiliike onkin odotettavissa kotiyleisön edessä lauantaina.

Brightonin edelliset ottelut

  • 28.4. Bournemouth – Brighton, 3-0
  • 25.4. Brighton – Manchester City, 0-4
  • 13.4. Burnley – Brighton, 1-1

Aston Villan väkevä kausi sai jatkoa huhtikuussa, kun joukkue otti Valioliigassa kaulaa viidentenä väijyvään Tottenhamiin ja tiputti Konferenssiliigan puolivälierässä Lillen. Olympiakos-tappio tulikin hieman puskista, ja puolustustyöskentelystä paistoi melkoinen hermostuneisuus. Villa tulee hieman kierrättämään miehistöään Amex Stadiumilla, sillä KL-semifinaalin kakkososa tahkotaan jo tulevana torstaina.

Aston Villan edelliset ottelut

  • 2.5. Aston Villa – Olympiakos (KL), 2-4
  • 27.4. Aston Villa – Chelsea, 2-2
  • 21.4. Aston Villa – Bournemouth, 3-1

Villa nousee rasituksesta huolimatta kamppailun suosikiksi, mutta ilmaisia pisteitä se ei tule etelärannikolta nappaamaan. Brightonin ruuti on ollut viime aikoina märkää, mutta näistä asetelmista lauantain pelin maaliodottama nousee kuitenkin korkeaksi. Ilmaiset jalkapallo vihjeet ruuvaa lapulle ottelun yli kolme osumaa, josta BetGlobal, MaxxWin ja Budsino tarjoavat teräviä noin 1,75 kertoimia.

Vihje: 
Yli 3 maalia