4.5.2024
klo
17:00
Valioliiga
Brentford - Fulham
Brentford (1X2)
Winsane 2,15
Hävitty
ASETA VETO

Valioliiga

4.5.2024 klo 17:00

Brentford – Fulham

Valioliigan lauantaissa palloillaan tiukka alemman keskikastin vääntö, jossa Brentford saa Vieraakseen Fulhamin. Kotijoukkue varmisti sarjapaikkansa viime kierroksella, vaikka kentällä tuli tukkaan Evertonilta maalein 1-0. Ennen tuota tappiota Bees oli voittanut häntäpään Lutonin ja Sheffield Unitedin varsin kevyesti. Fulham tasasi viikko sitten pisteet Crystal Palacen kanssa lukemin 1-1 ja nousi 43 pisteeseen. Myöskään Mökkiläisillä ei ole loppukauden otteluissaan sen kummempia panoksia.

Joukkueet Valioliigassa

  • Brentford, 9-8-18, 52:60, 35p
  • Fulham, 12-7-16, 51:55, 43p

Brentfordin umpisurkea talvi oli ajaa sen jopa putoamisvaaraan, mutta kevään korvilla joukkue on parantanut otteitaan riittävästi. Bees on hävinnyt tämän vuoden puolella kotonaan ainoastaan Manchester Cityä ja Liverpoolia vastaan. Brentford on ollut parhaimmillaan jälleen viime kaudella nähdyssä kovassa iskussa, mutta otteista on puuttunut hieman tasaisuutta.

Brentfordin edelliset ottelut

  • 27.4. Everton – Brentford, 1-0
  • 20.4. Luton – Brentford, 1-5
  • 13.4. Brentford – Sheffield United, 2-0

Fulhamin meno on ollut keväällä hyvin vaihtelevaa, mikä selittyy osittain otteluitten panoksettomuudesta. Cottagers on löylyttänyt kotonaan Brightonin ja Tottenhamin maalein 3-0, mutta toisaalta joukkue taipui vieraissa tappioihin Wolverhamptonia ja Nottinghamia vastaan. Esitys viime kierroksen Palace-tasurissa oli melko vaatimaton, ja motivaation puute paistoi läpi etenkin ottelun alkupuolella.

Fulhamin edelliset ottelut

  • 27.4. Fulham – Crystal Palace, 1-1
  • 21.4. Fulham – Liverpool, 1-3
  • 14.4. West Ham – Fulham, 0-2

Tulivoimaisen Brentfordin voidaan odottaa syttyvän kotonaan iltapäivän paikallispeliin hieman vihua räväkämmin, ja isännät tulee nostaa kahden melko tasaisen nipun kohtaamisessa lähes 50 prosentin suosikiksi. Kotijoukkueelta puuttuvat edelleen Ben Mee, Rico Henry ja Aaron Hickey, mutta pahin loukkaantumissuma on kuitenkin saatu purettua. Ilmaiset jalkapallo vihjeet ruksii lapulle Brentfordin suoran voiton, jolle esimerkiksi Winsane, MaxxWin ja SpinRollz puskevat erinomaisia noin 2,15 kertoimia.

Vihje: 
Brentford (1X2)