4.5.2024
klo
17:00
Valioliiga
Burnley - Newcastle
Burnley +0.5
MaxxWin 1,86
Hävitty
ASETA VETO

Valioliiga

4.5.2024 klo 17:00

Burnley – Newcastle

Burnley jahtaa elintärkeitä pisteitä, kun se saa lauantain Valioliigakierroksella vieraakseen Newcastlen. Clarets starttaa päivään taulukon sijalta yhdeksäntoista, ja eroa putoamisviimaan on kaksi pinnaa. Burnley on hävinnyt kahdeksasta viime pelistään vain yhden, ja viime lauantaina irtosi piste Manchester Unitedin luolasta maalein 1-1. Myös Newcastlen formi on varsin mainio, ja viikko sitten joukkue nuiji heikon Sheffield Unitedin rumin luvuin 5-1. Magpies on sarjataulukossa seitsemäntenä ja taistelee viimeisistä europaikoista.

Joukkueet Valioliigassa

  • Burnley, 5-9-21, 38:70, 24p
  • Newcastle, 16-5-13, 74:55, 53p

Burnley nousi ManU:a vastaan pelin loppuhetkillä huipputärkeään tasuriin erittäin aaltoilevassa kamppailussa. Clarets loi pelissä jopa yllättävän vahvoja painejaksoja, mutta toisaalta meno oli alaspäin ajoittain hyvinkin sekavaa. Manageri Vincent Kompanyn paketti on kuitenkin kokonaisuudessaan huomattavasti surkeaa alkukautta paremmin kasassa, ja säilymiseen on edelleen olemassa jonkinlaiset saumat.

Burnleyn edelliset ottelut

  • 27.4. Manchester United – Burnley, 1-1
  • 20.4. Sheffield United – Burnley, 1-4
  • 13.4. Burnley – Brighton, 1-1

Newcastle jatkoi väkevien kotiotteluittensa sarjaa heiveröisen Sheffield Unitedin kustannuksella. Harakat on kuitenkin kerännyt vieraissa koko kaudella ainoastaan neljätoista pistettä, ja edellisen matkapelin 2-0 tappiossa Crystal Palacea vastaan meno oli jälleen melko luokatonta. Poissaolot ovat tehneet Castlen kaudesta vaikean, mutta paikka Valioliigan top-kuutosessa on kuitenkin edelleen mahdollinen.

Newcastlen edelliset ottelut

  • 27.4. Newcastle – Sheffield United, 5-1
  • 24.4. Crystal Palace – Newcastle, 2-0
  • 13.4. Newcastle – Tottenham, 4-0

Newcastle on perustasoltaan varsin selvästi vahvempi, mutta alakerran loukkaantumistilanne on tälläkin hetkellä huolestuttava. Burnleyn kokoonpanotilanne on vieraita parempi, ja joukkueen itseluottamus on kohonnut viime aikoina peliesitysten kohentuessa merkittävästi. Ilmaiset jalkapallo vihjeet valikoi lapulle Burnleyn voiton +0,5 maalin tasoituksella. Muun muassa MaxxWin, Winsane ja BetGlobal antavat kohteeseen keroimeksi maistuvan 1,86, joka riittää mainiosti peleille.

Vihje: 
Burnley +0.5