3.4.2024
klo
21:30
Valioliiga
Brentford - Brighton
Brentford DNB
DirectionBet 1,78
Mitätöity
ASETA VETO

Valioliiga

3.4.2024 klo 21:30

Brentford – Brighton

Brentford lähtee katkaisemaan seitsemän pelin mittaista voitotonta putkeaan, kun se kohtaa Valioliigan keskiviikon kierroksella kotonaan Brightonin. Isännät ovat tahkonneet viime aikoina melko haastavan otteluohjelman kanssa, ja pisteet ovat olleet erittäin harvassa. Lauantaina irtosi kuitenkin 1-1 tasapeli Manchester Unitedia vastaan, kun erittäin yritteliäs Brentford takoi hurjat 31 laukausta ja loi maaliodottamaa 3,29 kaapin edestä.

Joukkueet Valioliigassa

  • Brentford, 7-6-17, 42:55, 27p
  • Brighton, 11-9-9, 51:46, 42p

Brentford oli vahvalla pelipäällä myös edellisen kotipelinsä 2-2 tasurissa Chelseaa vastaan, mutta viimeisen kympin pieni passivoituminen maksoi arvokkaita pisteitä. Joukkueen puolustus on kaukana viime kauden tasostaan, mutta potentiaalia parempaan on olemassa. Brentford on valahtanut jopa pienoiseen putoamisvaaraan, mutta materiaalin puolesta Beesin pitäisi klaarata sarjapaikka keväällä ilman isompia ongelmia.

Brentfordin edelliset ottelut

  • 30.3. Brighton – Manchester United, 1-1
  • 16.3. Burnley – Brentford, 2-1
  • 9.3. Arsenal – Brentford, 2-1

Brightonin kausi on edennyt hieman poukkoilevissa merkeissä, ja joukkue on lähellä lipsahtamista Valioliigan taulukon huonommalle puolikkaalle. Etenkin matkoilla on ollut tämän vuoden puolella hankalaa, ja Lokkien ainoa vierasvoitto sitten marraskuun tuli umpisurkean Sheffield Unitedin kustannuksella. Sunnuntaina Brighton sinnitteli Liverpoolin rinnalla mutta taipui lopulta hyvinkin ansaittuun 2-1 tappioon. Rankka taisto painaa varmasti joukkueen jaloissa vain kahden lepopäivän jälkeen.

Brightonin edelliset ottelut

  • 31.3. Liverpool – Brighton, 2-1
  • 14.3. Brighton – Roma (EL), 1-0
  • 10.3. Brighton – Nottingham, 1-0

Brighton lähtee viemään peliä tuttuun tapaansa pallon kanssa, mutta sen alakerta tulee olemaan altis Brentfordin vastaiskuille. Bees pääsee kamppailuun viikonlopun otteluiden jäljiltä päivän vieraita enemmän levänneenä, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet saa isännät hieman markkinan laskelmaa suuremman suosikin asemaan. Panostukseen lähtee ykkönen Draw No Bet -vetomuodossa DirectionBetin, BetGlobalin ja Playion tarjotessa kerrointa lähes 1,80 verran.

Vihje: 
Brentford DNB