27.4.2024
klo
17:00
Valioliiga
Manchester United - Burnley
Burnley +1
MaxxWin 2,00
Oikein
ASETA VETO

Valioliiga

27.4.2024 klo 17:00

Manchester United – Burnley

Manchester United jahtaa lauantaina viikon toista kotivoittoaan, kun sen vieraaksi lennähtää Burnley. ManU katkaisi keskiviikkona neljän liigapelin pituisen voitottoman putkensa nousemalla ottelun loppupuolella 4-2 voittoon heikkoa Sheffield Unitedia vastaan. Isäntien sarjasijoitus on viikonloppuun lähdettäessä kuudes. Burnley on hävinnyt seitsemästä viime pelistään vain yhden, ja sarjapaikan uusiminen on edelleen mahdollista. Clarets voitti viime viikonloppuna Sheffield Unitedin vieraissa lukemin 4-1.

Joukkueet Valioliigassa

  • Manchester United, 16-5-12, 51:50, 53p
  • Burnley, 5-8-21, 37:69, 23p

ManU:n peliesitykset ovat olleet viime aikoina jälleen hyvin sekavia, ja jopa Sheffield Unitedin kaataminen tuotti melkoisia vaikeuksia. Punapaitojen puolustus on ollut läpi huhtikuun surkeaa, ja edellisessä viidessä ottelussa omiin on uponnut peräti kolmetoista maalia. Sairaslista on pitkä, ja etenkin toppariosastolla tilanne on lähes kriittinen. Keskuspuolustuksessa viime ottelut tuurannut Casemiro ei ole toistaiseksi vakuuttanut tontilla.

Manchester Unitedin edelliset ottelut

  • 24.4. Manchester United – Sheffield United, 4-2
  • 21.4. Coventry – Manchester United (FA Cup), 3-3 rp 2-4
  • 13.4. Bournemouth – Manchester United, 2-2

Burnley on noussut jo ainoastaan kolmen pisteen päähän putoamisviivasta, mutta sen olisi pakko kairata muutama pinna ennen päätöskierroksen isoa Nottingham-ottelua. Joukkueen meno on ollut viime viikkoina melko vahvaa, ja etenkin puolustus on syksyn sähellyksen jälkeen täysin uudella tasolla.

Burnleyn edelliset ottelut

  • 20.4. Sheffield United – Burnley, 1-4
  • 13.4. Burnley – Brighton, 1-1
  • 6.4. Everton – Burnley, 1-0

ManU:lle tulee laskea pieni miinus arkipelistä, mutta isännät voidaan kuitenkin nostaa kotiedun turvin noin kuusi kertaa kymmenestä voittavaksi suosikiksi. Sekava United nauttii markkinoilla hieman liikaa arvostusta, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet nappaa kupongille huippumotivoituneen Burnleyn +1 maalin aasialaisella tasoituksella. Merkin kerroin kelluu MaxxWinin, Winsanen ja BetGlobalin listoilla mukavasti kakkosen tuntumassa.

Vihje: 
Burnley +1