23.1.2022
klo
16:00
Valioliiga
Crystal Palace - Liverpool
Crystal Palace +1, AH
William Hill 1,91
Hävitty
ASETA VETO

Valioliiga

23.1.2022 klo 16:00

Crystal Palace – Liverpool

Valioliiga jatkuu sunnuntaina neljällä ottelulla, ja Selhurst Parkilla Crystal Palace isännöi Liverpoolia. Nyt käymme läpi pelin lähtökohdat ja tarjoilemme ilmaiset jalkapallo vihjeet iltapäivän kamppailuun. Liverpool puksuttaa sarjassa toisena ja on hävinnyt koko Valioliigakaudella vasta kahdesti. Nyt alla on jälleen mukava viiden ottelun tappioton putki kaikissa kilpailuissa, eikä Pool ole päästänyt maaliakaan kolmeen edelliseen peliin.

Crystal Palace majailee tukevasti sarjan keskikastissa, ja sen otteet ovat olleet hyvin epätasaisia. Lontoolaisten kotisaldo on väkevä 4-5-2, ja Eagles lähtee Liverpoolin kimppuun hyvällä itseluottamuksella. Vieraitten materiaali on selvästi laadukkaampi, mutta kotikenttä, lepoetu ja poissaolot tasaavat puntteja. Palacen menestyksistä pienillä tasoituksilla löytyykin erinomaisia peli-ideoita.

Joukkueet Valioliigassa 2021/22

 • Crystal Palace, 5-9-7, 30:31, 24p
 • Liverpool, 13-6-2, 55:18, 45p

Palace on myös materiaaliltaan Valioliigan keskisarjaa, ja kesällä ruoriin astunut manageri Patrick Vieira hienosäätää vielä hieman oman pelisysteeminsä kanssa. Joukkue väläyttelee ajoittain, ja etenkin Selhurst Parkilla meno on useimmiten varsin vauhdikasta ja ennakkoluulotonta. Kesällä joukkueeseen liittyneet Odsonne Edouard ja etenkin lainamies Conor Gallagher ovat hääränneet tehokkaan syyskauden, ja hyvänä päivänä Palace pystyy laittamaan hanttiin sarjan kärkijoukkueillekin.

Crystal Palacen viisi viimeistä ottelua

 • 14.1.2022, Brighton – Crystal Palace, 1-1
 • 8.1.2022, Millwall – Crystal Palace (FA Cup), 1-2
 • 1.1.2022, Crystal Palace – West Ham, 2-3
 • 28.12.2021, Crystal Palace – Norwich, 3-0
 • 26.12.2021, Tottenham – Crystal Palace, 3-0

Liverpool on materiaaliltaan ja valmennukseltaan Valioliigan eliittiä ja erittäin vaikea kaadettava. Vain West Ham ja Leicester kotonaan ovat onnistuneet lyömään Poolin tällä kaudella. Viikolla Liverpool marssi Liigacupin finaaliin voitettuaan Arsenalin maalein 2-0 välierän toisessa osaottelussa. Vierailla on kuitenkin tällä hetkellä runsaasti kokoonpanohuolia, ja tuo torstainen vieraspeli painaa varmasti vielä jonkin verran jaloissa sunnuntaina.

Liverpoolin hyökkäyksestä puuttuu valtavasti tehoja, kun sekä Mohamed Salah että Sadio Mane ovat edelleen Afrikan mestaruusturnauksessa. Myös loukkaantumisia on roppakaupalla, ja ainakin Divock Origi, Thiago Alcantara ja Harvey Elliott ovat edelleen sivussa. Hyökkäyksessä vastuuta kantavat jälleen etenkin Diogo Jota ja Roberto Firmino, jotka ovat Salahin ja Manen poissa ollessa joutuneet rehkimään edellisen viikon aikana isoja minuutteja.

Liverpoolin viisi viimeistä ottelua

 • 20.1.2022, Arsenal – Liverpool (EFL Cup), 0-2
 • 16.1.2022, Liverpool – Brentford, 3-0
 • 13.1.2022, Liverpool – Arsenal (EFL Cup), 0-0
 • 9.1.2022, Liverpool – Shrewsbury (FA Cup), 4-1
 • 2.1.2022, Chelsea – Liverpool, 2-2

Myös Palacelta puuttuu Afrikan kisojen takia Wilfried Zaha sekä Cheikhou Kouyate. Muuten lontoolaiset saavat jalkeille vahvan miehistön, kun Vieiran nippu lähtee jatkamaan rajua maalihurjasteluaan kotikentällään. Palace on takonut edelliseen neljään kotipeliinsä peräti kymmenen osumaa, eikä joukkue ole jäänyt Selhurst Parkilla ilman maalia kymmeneen otteluun.

Liverpool tulee varamiehisenäkin hallitsemaan pelitapahtumia tuttuun tapaansa, mutta ilman hyökkäyspään tähtiään sillä saattaa olla vaikeuksia maalinteossa. Maalittomana päättyneessä Liigacupin välierän avausosassa Arsenalia vastaan Pool oli ylöspäin täysin hampaaton. Tulivoimainen Palace näkee ottelussa saumat yllätykseen, ja kotimenestyksiä voikin hyvillä mielin onkia päivän vetoihin. Suoran kotivoiton kerroin liikkuu jopa kuuden paremmalla puolella. Me pelaamme kuitenkin varmemman päälle ja valitsemme kupongille Palacen +1 maalin aasialaisella tasoituksella. Merkistä on tarjolla upeita jopa 1,90 kertoimia, ja mikäli vieraat voittavat tasan maalilla, panos palautetaan.

Kohde löytyy muun muassa Pinnaclen ja 888 Sportin listoilta. Me nappaamme talteen William Hillin rautaisen markkinatopin 1,91 ja jäämme odottamaan Valioliigan viikonlopun iloista huipennusta.

Crystal Palace – Liverpool 1, AH +1

William Hill 1,91