20.4.2024
klo
17:00
Valioliiga
Luton - Brentford
Brentford yli 1,5 maalia
BetGlobal 1,74
Oikein
ASETA VETO

Valioliiga

20.4.2024 klo 17:00

Luton – Brentford

Valioliigassa käydään lauantaina putoamistaistelun kannalta iso peli, kun Brentford iskee Kenilworth Roadilla Lutonin kimppuun. Hatters laahaa viivan alapuolella 25 pisteellään. Se nappasi pari kierrosta sitten kauden kuudennen voittonsa, kun Bournemouth kaatui kotona viime hetken maalilla luvuin 2-1. Viime viikonloppuna tuli odotetusti kuokkaan Manchester Cityltä selvin numeroin 5-1. Brentford on runnonut neljä ottelua putkeen tappioitta, ja viikko sitten irtosi huipputärkeä voitto Sheffield Unitedista maalein 2-0. Bees majailee seitsemän pinnaa putoamisviivan yläpuolella.

Joukkueet Valioliigassa

  • Luton, 6-7-20, 46:70, 25p
  • Brentford, 8-8-17, 47:58, 32p

Lutonin taisteluilme on ollut kevätkaudella edelleen vahva, mutta materiaalin kapeus on tullut loukkaantumiskierteen alla rumasti ilmi. Ennen Bournemouth-voittoa Hatters oli onnistunut raapimaan plakkariin joitakin tasuripisteitä, jotka tulivat melko vahvasti tilastojen vastaisesti. Cherries oli Kenilworth Roadilla pelillisesti todella heikko, ja Luton otti tuolloin vihun lepsuilusta kaiken irti. Voitto palautti hieman itseluottamusta, mutta sarjapaikan uusiminen vaatisi loppukierroksilla huimia urotekoja.

Lutonin edelliset ottelut

  • 13.4. Manchester City – Luton, 5-1
  • 6.4. Luton – Bournemouth, 2-1
  • 3.4. Arsenal – Luton, 2-0

Talvella kyntänyt Brentford on löytänyt tärkeillä hetkillä kohtalaisen kovan vireen, ja sen esitykset Manchester Unitedia ja Aston Villaa vastaan olivat yllättävän pirteitä. Molemmilta irtosi tasapeli, mutta sarjapaikan varmistamiseen tarvitaan vielä pari voittoa. Sheffield Unitedia vastaan Brentfordin kiskaisu oli varsin ammattimainen, ja samalla menolla myös Luton jää lauantaina kyydistä.

Brentfordin edelliset ottelut

  • 13.4. Brentford – Sheffield United, 2-0
  • 6.4. Aston Villa – Brentford, 3-3
  • 3.4. Brentford – Brighton, 0-0

Brentford on perustasoltaan laadukkaampi, ja sen kokoonpanotilanne on parempi. Vierasvoiton kertoimet ovat pelattavia, mutta varmemman päälle pelaaville parhaaksi vetovalinnaksi kohoaa Brentfordin vähintään kaksi maalia. BetGlobal, DirectionBet ja SpinRollz tarjoavat kohteeseen kertoimeksi mukavan 1,74.

Vihje: 
Brentford yli 1,5 maalia