20.4.2024
klo
17:00
Valioliiga
Sheffield United - Burnley
Burnley DNB
DirectionBet 1,83
Oikein
ASETA VETO

Valioliiga

20.4.2024 klo 17:00

Sheffield United – Burnley

Valioliigan lauantaipäivässä nähdään sarjan jumbofinaali, jossa iskevät yhteen Sheffield United ja Burnley. Kotijoukkueen edellinen voitto on helmikuun alkupuolelta, ja putoaminen alkaa olla jotakuinkin varmaa. Viime viikonloppuna Blades hävisi ansaitusti Brentfordin vieraana maalein 2-0. Burnley majailee taulukossa toiseksi viimeisenä neljä pinnaa Unitedia edellä, ja se on kairannut edellisestä kuudesta ottelustaan seitsemän tärkeää pinnaa. Viime kierroksella Claretsin peli-ilme oli vahva, ja Brightonia vastaan irtosi tasuri maalein 1-1.

Joukkueet Valioliigassa

  • Sheffield United, 3-7-22, 30:84, 16p
  • Burnley, 4-8-21, 33:68, 20p

Sheffield United palloilee väärällä sarjatasolla, ja paha loukkaantumissuma on vaikeuttanut sen tehtävää entisestään. Joukkue on onnistunut napsimaan keväällä yllätyspisteen Bournemouthilta, Fulhamilta ja Chelsealta, mutta hyökkäyksen toimiessa ajoittain kohtalaisesti, on puolustus pettänyt edelleen viikosta toiseen. Koko kaudella omissa on heilunut jo 84 kertaa, mikä on karmaiseva saldo.

Sheffield Unitedin edelliset ottelut

  • 13.4. Brentford – Sheffield United, 2-0
  • 7.4. Sheffield United – Chelsea, 2-2
  • 4.4. Liverpool – Sheffield United, 3-1

Burnley on sen sijaan taistelemassa tosissaan sarjapaikastaan, ja eroa viivaan on kuusi pistettä. Myös Claretsin puolustus oli pitkään melkoista paperia, mutta viime aikoina manageri Vincent Kompany on saanut alakertansa mainioon vireeseen. Kolmessa edellisessä ottelussa Wolverhamptonin, Evertonin ja Brightonin maaliodottamat jäivät kaikki alle yhteen.

Burnleyn edelliset ottelut

  • 13.4. Burnley – Brighton, 1-1
  • 6.4. Everton – Burnley, 1-0
  • 2.4. Burnley – Wolverhampton, 1-1

Unitedin kokoonpanotilanne on jälleen vaikea, ja isäntien takalinjoille voidaan ennakoida lauantaina tuttuja hankaluuksia. Burnley saa kamppailuun takaisin pelikieltonsa kärsineen toppari Dara O´Shean. Clarets ottaa pallonhallinnan itselleen, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet saa vieraat markkinan arviota suuremmaksi suosikiksi. Lapulle ruksitaan kakkonen Draw No Bet -varauksella, josta DirectionBet, BetGlobal ja Betify antavat mukavia yli 1,80 kertoimia.

Vihje: 
Burnley DNB