20.11.2021
klo
17:00
Valioliiga
Burnley - Crystal Palace
2 DNB
Betsson 1,91
Mitätöity
ASETA VETO

Valioliiga

20.11.2021 klo 17:00

Burnley – Crystal Palace

Valioliigan lauantaissa vahvasti kautensa aloittanut Crystal Palace haluaa jatkaa tyylikästä lentoaan, kun se haastaa Burnleyn Turf Moorilla. Vieraat ovat hävinneet liigassa vain kaksi 11 pelatusta ottelustaan ja majailevat taulukossa sijalla kymmenen. Burnley on sen sijaan laahannut pahasti ja on tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella. Claretsilla on ollut jo pitkään etenkin kotikentällään vaikeaa, ja ilmaiset jalkapallo vihjeet kallistuu tässäkin kamppailussa väkevän Palacen puoleen.

Joukkueet Valioliigassa 2021/22

 • Burnley, 1-5-5, 11:17, 8p
 • Crystal Palace, 3-6-2, 15:14, 15p

Palace on uuden managerinsa Patrick Vieiran johdolla esiintynyt tällä kaudella erittäin vahvasti, ja nyt joukkueella on alla jo peräti kuuden tappiottoman ottelun putki. Eagles on kärsinyt syksyn ainoat tappionsa todella hankalissa vieraspeleissä Chelsean ja Liverpoolin kynsissä. West Hamia ja Arsenalia vastaan Palace väänsi vieraissa mainiot tasapelit, ja kolme viikkoa sitten Manchester City kaatui Etihadilla upeasti maalein 2-0.

Vieiran nippu voisi helposti olla taulukossa jopa muutaman pykälän ylempänäkin, mutta joukkue on pariin otteeseen taipunut johtoasemasta tasapeliin aivan ottelun viime sekunneilla. Nyt pohjalla on kuitenkin kaksi loistavaa voittoa ja nollapeliä, joissa Palace on pitänyt pakettinsa hienosti kasassa alusta loppuun saakka.

Crystal Palacen viisi viimeistä ottelua

 • 6.11.2021, Crystal Palace – Wolverhampton, 2-0
 • 30.10.2021, Manchester City – Crystal Palace, 0-2
 • 23.10.2021, Crystal Palace – Newcastle, 1-1
 • 18.10.2021, Arsenal – Crystal Palace, 2-2
 • 3.10.2021, Crystal Palace – Leicester, 2-2

Parilla edellisellä kaudella Palacella on ollut valtavia ongelmia löytää tasaisuutta otteisiinsa, ja joukkueelle sattui tiuhaan todellisia ohipäiviä. Entisen managerin Roy Hodgsonin alaisuudessa Eagles saattoi yhden vahvan suorituksen jälkeen olla täysin hukassa heti seuraavassa koitoksessa. Palacelta nähtiin viime kaudella muutama todella heikko vieraspeli, jossa joukkue ei onnistunut laukomaan kertaakaan maalia kohti. Vieiran alaisuudessa lontoolaiset ovat painaneet viikosta toiseen aktiivisesti eteenpäin ilman kummoisia tason heilahduksia.

Burnley sijoittui viime kaudella sijalle 17 ja oli sarjan kolmanneksi tehottomin joukkue vain 33 tehdyllä maalilla. Tänä syksynä meno ei ole juurikaan parantunut, vaikka joitakin yksittäisiä valonpilkahduksia on nähty. Burnley on ollut etenkin kotonaan viime kauden tapaan erittäin vaisu, ja joukkue hiihti kauden neljä ensimmäistä kotipeliään helpohkosta ohjelmasta huolimatta surkealla saldolla 0-2-2 ja maalierolla 2:4. Tilasto hieman koheni, kun Clarets kaatoi edellisessä kotiottelussaan sarjanousija Brentfordin lukemin 3-1. Viimeisessä pelissään ennen maaottelutaukoa Burnley onnistui yllättäen raapimaan 1-1 vierastasapelin Chelsealta, mutta noiden tulosten ei kannata antaa peittää joukkueen pelillisiä ongelmia.

Burnleyn viisi viimeistä ottelua

 • 6.11.2021, Chelsea – Burnley, 1-1
 • 30.10.2021, Burnley – Brentford, 3-1
 • 27.10.2021, Burnley – Tottenham (EFL Cup), 0-1
 • 23.10.2021, Southampton – Burnley, 2-2
 • 16.10.2021, Manchester City – Burnley, 2-0

Burnley on useimmissa tilastoissa Valioliigan häntäpäässä. Clarets ei perusta peliään vastaiskuihin, mutta joukkueella on Newcastlen jälkeen sarjan toiseksi heikoin pallonhallintaprosentti (38,5). Puolustuspäässä Burnley on päästänyt vastustajansa laukomaan kesimäärin peräti 16,4 kertaa ottelua kohti, mikä on koko sarjan heikoin lukema. Palace on tällä kaudella viimeistellyt kovalla prosentilla, ja mikäli isäntien ovet ovat jälleen levällään, tulevat täydet pinnat lähtemään hyvällä itseluottamuksella ratsastavan vierasjoukkueen matkaan.

Palacen vierassaldo 1-2-2 näyttää toistaiseksi varsin nihkeältä, mutta on muistettava, että vastassa on ollut ainoastaan sarjan aivan kärkipään joukkueita. Mikäli Eagles jatkaa tähän asti nähtyä iloista tekemistään, tuo saldo tulee pian kohentumaan tuntuvasti. Turf Moor onkin mainio paikka aloittaa pisteiden keruu, sillä kotikentällään arkaileva Burnley on tällä hetkellä sekä materiaaliltaan että pelillisesti lontoolaisia askeleen jäljessä.

Crystal Palace on ottelussa hieman suurempi suosikki kuin mitä markkinoilla on arveltu. Suoran vierasvoiton kertoimet liikkuva 2,70 tuntumassa ja ovat maistuvia pelikohteita. Me varmistelemme kakkosen Draw No Bet -lisällä, josta NordicBet, Betsafe ja Betsson tarjoilevat iloisen markkinatopin 1,91.

Burnley – Crystal Palace 2 DNB

Betsson 1,91