16.12.2021
klo
22:00
Valioliiga
Liverpool - Newcastle
Alle 4 maalia
Pinnacle 1,65
Oikein
ASETA VETO

Valioliiga

16.12.2021 klo 22:00

Liverpool – Newcastle

Valioliigassa toisena kärkkyvä Liverpool haluaa venyttää upeaa voittoputkeaan, kun se isännöi sarjan hännillä majailevaa Newcastlea. Nyt ennakoimme vieraitten mahdollisuudet yllätykseen ja lataamme ilmaiset jalkapallo vihjeet illan otteluun. Liverpool on voittanut jo seitsemän peliä peräjälkeen kaikki kilpailut huomioiden. Meno on ollut kovassa otteluruuhkassa todella vahvaa, ja Pool himoitsee torstaina jälleen täyttä pistepottia pysyäkseen sarjakärki Manchester Cityn kannassa.

Newcastle on voittanut tällä kaudella vasta yhden ottelun, kun Burnley kaatui pari viikkoa sitten St James´ Parkilla. Marraskuun lopulla managerina aloittanut Eddie Howe ei kuitenkaan ole vielä saanut Magpiesin peliä kunnolla uomiinsa. Liverpool on kotonaan valtava suosikki, ja sen kertoimet ovatkin jälleen pohjalukemissa. Ottelun maalimääristä löytyy erinomaisia peli-ideoita, sillä illan kamppailussa ei välttämättä nähdä sellaista maalijuhlaa kuin mitä markkinoilla on ennakoitu. Liverpool saattaa hieman säästellä paukkujaan, ja Newcastlen hyökkääminen on ollut vieraissa surkeaa, joten alle neljä osumaa ottelussa on päivän valintamme.

Joukkueet Valioliigassa 2021/22

 • Liverpool, 11-4-1, 45:12, 37p
 • Newcastle, 1-7-8, 17:34, 10p

Liverpool koki kauden avaustappionsa reilu kuukausi sitten, kun West Ham oli Lontoossa vahvempi maalein 3-2. Tuon jälkeen Reds on marssinut voitosta voittoon, ja sen puolustus on päästänyt yhteensä vain yhden maalin viiteen edelliseen liigapeliin. Poolin sähäkkä hyökkäys on edelleen Valioliigan tehokkain 45 osumallaan, vaikka tahti on parissa viime kamppailussa hieman hiipunut. Wolverhamptonia vastaan Liverpool taikoi lisäajalla 1-0 voittomaalin, ja viime pelissä Aston Villa kaatui Anfieldilla samoin niukoin lukemin.

Liverpoolin viisi viimeistä ottelua

 • 11.12.2021, Liverpool – Aston Villa, 1-0
 • 7.12.2021, AC Milan – Liverpool (CL), 1-2
 • 4.12.2021, Wolverhampton – Liverpool, 0-1
 • 1.12.2021, Everton – Liverpool, 1-4
 • 27.11.2021, Liverpool – Southampton, 4-0

Newcastlen joulukuun ohjelma jatkuu viime sunnuntaina kärsityn ruman Leicester-tappion jälkeenkin hyvin haastavana. Joukkue kohtaa Liverpoolin lisäksi puolentoista viikon sisään vielä Manchester Cityn sekä Manchester Unitedin. Howen miehistö joutuu olemaan kenttätapahtumissa jatkuvasti ottavana osapuolena, ja managerin pitäisi pikimmiten ruuvata puolustuksensa kuntoon. Leicesterissä koetun turpasaunan jälkeen Newcastle lähtee Anfieldille vielä astetta puolustusvoittoisemmin, ja kilpikonnataktiikka saattaa onnistuessaan pitää lukemat siedettävinä.

Newcastle on nakutellut kauden kahdeksassa vieraspelissään ainoastaan viisi osumaa. Viimeksi Leicester ja Arsenal pitivät Magpiesin helposti poissa vaarallisilta tonteilta, ja Castle oli marraskuun matkapeleissä hieman onnekas napsittuaan Brightonilta ja Crystal Palacelta 1-1 tasapelit. Joukkueen hyökkäyksessä on potentiaalia, mutta Liverpoolin raudanlujan puolustuksen pitäisi normisuorituksella pystyä nollaamaan Newcastlen tehottoman hyökkäyksen.

Newcastlen viisi viimeistä ottelua

 • 12.12.2021, Leicester – Newcastle, 4-0
 • 4.12.2021, Newcastle – Burnley, 1-0
 • 30.11.2021, Newcastle – Norwich, 1-1
 • 27.11.2021, Arsenal – Newcastle, 2-0
 • 20.11.2021, Newcastle – Brentford, 3-3

Vaikka Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei otteluruuhkasta huolimatta juurikaan lepuuta tähtihyökkääjiään Mohamed Salahia ja Sadio Manea, pelaajilla on tapana tarvittaessa säästellä itseään ottelun sisällä. Mikäli Pool säntää keskiviikkona johtoasemaan, ei se välttämättä lähde yltiöpäisesti hakemaan lisäosumia. Kloppin nippu kohtaa liigassa Tottenhamin vain kolme päivää Newcastle-väännön jälkeen.

Ottelun kuva on joka tapauksessa selvä. Isännät tulevat hallitsemaan pelitapahtumia, ja Newcastle vetäytyy matalaan blokkiinsa. Liverpool on laskenut Anfieldilla kuluvalla kaudella omiin vain viisi maalia, eikä sen puolustus ole päästänyt kuin yhden erikoistilanneosuman eikä ainuttakaan maalia vastaiskuista.

Alle neljä maalia ottelussa noin 1,60 kertoimilla on upea kohde, ja tasan neljällä osumalla panokset palautetaan. Kohde on ruksittavissa muun muassa 10Betin ja ComeOnin tarjonnasta. Me survomme panokset Pinnaclen kuumalle hinnalle 1,65 ja jäämme odottamaan illan jännitysnäytelmää.

Liverpool – Newcastle, alle 4 maalia

Pinnacle 1,65